Güzel ülkemiz için yazıyoruz - FENERBAHÇE VİTES YÜKSELTTİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/31682/fenerbahce-vites-yukseltti

 

FENERBAHÇE VİTES YÜKSELTTİ
FENERBAHÇE VİTES YÜKSELTTİ
Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u Giuliano'nun golüyle 1-0 yenip zirveye bir adım daha yaklaştı..
26 Kasım 2017, 20:34
Spor Toto Süper Lig 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, zorlu deplasmandan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı ve Beşiktaş’ı geçerek üçüncü sıraya yükseldi.
 
Geçtiğimiz hafta Sivasspor’u 4-1 mağlup eden sarı lacivertliler, Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada Antalyaspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın 45. dakikasında Vincent Janssen ve Giuliano işbirliğinde gelişen pozisyonda Brezilyalı yıldız şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Fenerbahçe’yi 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.
 
MAÇTAN DAKİKALAR VE TÜM DETAYLAR
 
İkinci yarıda iki takım da yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremeyince mücadele sarı lacivertli ekibin 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.
 
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor, yıldızlarla dolu kadrosuna rağmen Fenerbahçe karşısında fazla etkinlik gösteremezken kaleci Volkan Demirel de yaptığı kurtarışlarla rakip golcülere geçit vermedi.
 
Öte yandan maçın son anlarında sarı kart gören Janssen, Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 23 yaparken Antalyaspor 13 puanda kaldı.
Sarı lacivertli ekip gelecek hafta sahasında Kasımpaşa’yı ağırlarken Antalyaspor deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek
 
image
 
Stat: Antalya
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bayık 
Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Celustka, Chico, Diego, Sakıb Aytaç (Dk. 88 Aydın Karabulut), Charles, Vainqueur (Dk. 81 El Kabir), Maicon (Dk. 71 Emre Güral), Deniz Kadah, Nasri, Eto'o 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Neustaedter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Dirar (Dk. 88 Alper Potuk), Giuliano, Chahechouhe (Dk. 67 Soldado) (Dk. 77 Valbuena), Janssen 
Gol: Dk. 45 Giuliano (Fenerbahçe)