Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEPKİLER ARTTI ERTEM ŞENER PANİK YAPTI
TEPKİLER ARTTI ERTEM ŞENER PANİK YAPTI
Ertem Şener Beyaz TV canlı yayınında “Şer güçler Rasim Ozan Kütahyalı'ya bilinçli bir operasyon yaptılar. Evet Rasim yanımızda yok şu anda ama şunu belirtelim. Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” dedi fakat dediğine bin pişman oldu.
24 Kasım 2017, 11:15

 

Beyaz TV'de söylediği müstehçen argo ''kusturmalı boşnak saksosu '' skandal sözlerinin ardından kanalla ilişiği kesilen Rasim Ozan Kütahyalı başta MHP milletvekili Saffet Sancaklı ,boşnak dernekleri ile her kesimden insanın tepkisini çekince Osman Gökçek kendisine ulaşan telefonlardan paniğe kapılıp aynı an işten atın emri verdi

Bu emir karşısında hiçbir insiyatif kullanma şansı olmayan Ertem Şener eleştirenlere karşı açıklamada bulunmuş hatta Rasim Ozan Kütahyalı'ya o çirkin sözerden sonra bile destek vermişti.

                           image

  ERTEM ŞENER YILIN KIVIRMASINA ADAY OLACAK KONUŞMA YAPTI '' Link ''

                    https://www.youtube.com/watch?v=6-1JJ0HbmEk

             Ertem Şener, sosyal medyada büyük infiale yol açtı.

Beyaz TV canlı yayınında “Şer güçler Rasim Ozan Kütahyalı'ya bilinçli bir operasyon yaptılar. Evet Rasim yanımızda yok şu anda ama şunu belirtelim. Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” dedi.

Ertem Şener'in bu sözleri '' Youtube Şeffaf TV '' kanalında Aziz Yıldırım ve Saffet Sancaklı'nın Rasim Ozan ve program hakkında ''masa altında viskiler, TV programında içki içip bu toplumla alay ediyorlar '' sözleri üzerine sosyal medyada son günlerin ençok izlenen  ve yorumlanan görüntüleri oldu. 

Ertem Şener resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla panik hali ile adeta tüm konuşmalarının yanlış anlaşıldığını açıkladı fakat tepkiler dinmedi.

Aziz Yıldırım'ın daha önce yaptığı açıklamada Rasim Ozan için bu 3 Temmuz ürünü dönek demesi Rasim Ozan'a destek olan Ertem Şener'i geri adım atmaya zorladı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI SOSYAL MEDYADA COŞTU

Ertem Şener, önce programda “Bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben haber portallarından söz ettim. Ben şahışları, kişileri, Saffet Sancaklı’ymış, sayın milletvekiliymiş, bunda hiçbir şekilde alakaları yoktur, benim ağzımdan hiçbir zaman böyle bir şey çıkmadı” dedi.
 
Daha sonra da kişisel Twitter hesabından “Beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir… İzleyelim bakalım ben ne demişim, kimlere ne söylemişim? ‘Boşnak kardeşlerimin üzüntüsü benim içimde derin bir yaradır.’ Ben zaten gerekeni yaptım, kanal ile görüştükten sonra Rasim Ozan Kütahyalı ile yolları ayırdım, kimsenin de sözcüsü olmadım” diye yazdı.
 
           image

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovulduktan sonra en ağır darbelerden birini programdaki en yakın dostu Ertem Şener yedi. 

Ertem Şener, "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır." ifadelerinin ardından "Şahsımı linç etmeye çalışıyorlar" yazdı, tepkilerin ardından bu tweet'i kaldırdı
 
Ertem Şener ayrıca Ahmet Çakar ile yaptığı Beyaz TV deki programda bu olaya değindi,sözlerinin büyük tepki toplaması üzerine konuşmam tamamen Kadir Çetinçalı içindi Milletvekili Saffet Sancaklı yada başka birilerini kast etmedim dedi.
 
Bundan sonraki gelişmeler Ertem Şener hakkında olumlu görülmüyor zaten partisi ile arası soğuk olan Melih Gökçek bu süreçte Osman Gökçek'in tartışmalarda adının geçmemesi için programın sonlandırılmasına sıcak bakıyor.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR