Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜK ZAFERİ
BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜK ZAFERİ
Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında Porto ile karşılaşan Beşiktaş, Vodafone Park’taki mücadelede sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla grubunu lider tamamlamayı garantileyen Beşiktaş, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura yükselmiş oldu.
21 Kasım 2017, 19:14

 

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş Porto ile 1-1 berabere kalarak grubunu lider tamamladı. Tarihinde ilk kez gruptan çıkmayı bir maç kala garantiliyen Kara Kartal adını devler ligine yazdırdı.

image

Şampiyonlar Ligi G grubu'nda mücadele eden temsilcimiz, sahasında Porto ile 1-1 berabere kalarak devler ligine adını yazdırdı.
 
Son maçta yenilse bile gruptan lider çıkmayı garantileyen Kara Kartal, Türkiye'ye büyük gurur yaşattı. 
 
Vodafone Park'ta oynanan mücadelede temsilcimizBeşiktaş'ın golünü 41. dakikada Talisca atarken, konuk ekip Porto'nun golünü 29. dakikada Felipe kaydetti.
 
Beşiktaş bu sonucun ardından 11 puan ile Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider olarak çıkmayı garantiledi. Porto ise puanını 7'ye çıkardı ve ikinci sırada çıkmak için büyük bir avantaj elde etti.
 
image
 
PORTO LİGDE NAMAĞLUP
Bu sezon ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'tan alan Porto, kendi liginde ise yenilmiyor. Bu sezon ligde 11 maça çıkan Porto, 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş'ın ardından 6 puanla 2'nci sırada bulunan Porto'nun 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Porto, Beşiktaş dışındaki mağlubiyetini Leipzig karşısında aldı.
 
Beşiktaş bu sonucun ardından 11 puan ile Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider olarak çıkmayı garantiledi. Porto ise puanını 7'ye çıkardı ve ikinci sırada çıkmak için büyük bir avantaj elde etti.
 
ABOUBAKAR, ESKİ TAKIMINA KARŞI 
Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan Vincent Aboubakar, bu sefer Porto formasıyla Vodafone Park'a çıktı. Siyah-beyazlı takımda geçen sezon 12 lig, 6 Avrupa ve 1 Türkiye Kupası golüne imza atan Aboubakar, 169 gün sonra eski takımına karşı Vodafone Park'da sahada yer aldı. 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR