Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA ETO FARKIYLA
ANTALYA ETO FARKIYLA
Sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşan Antalyaspor, 1-1 devam eden maçta Eto'o'nun attığı iki golle üç puanı kazandı. Kırmızı kart gören Ceyhun Gülselam, Kardemir Karabükspor'u 10 kişi bıraktı.
4 Kasım 2017, 19:05

 

Sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşan Antalyaspor, 1-1 devam eden maçta Eto'o'nun attığı iki golle üç puanı kazandı. Kırmızı kart gören Ceyhun Gülselam, Kardemir Karabükspor'u 10 kişi bıraktı.

Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor, sahasında Kardemir Karabükspor’u 2-1 mağlup etti. Ceyhun Gülselam’ın kırmızı kart görerek 10 kişi bıraktığı Kardemir Karabükspor’un galibiyet hasreti üç maça çıktı. Antalyaspor’un golleri Eto’dan gelirken, Kardemir Karabükspor’un tek sayısını Yatabare kaydetti.
 
Sezona Nasri, Menez gibi yıldız transferlerle başlayan ancak aldığı istikrarsız sonuçlarla düşme hattına inen Antalyaspor, Kardemir Karabükspor maçında da iyi futbol sergileyememesine rağmen Eto’o’nun golleriyle ile galip gelmeyi başardı. Maça fırtına gibi başlayan Antalyaspor henüz 5. dakikada skor üstünlüğünü eline aldı. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye almaya çalışan ev sahibi ekip, Kardemir Karabükspor’a fazla pozisyon şansı tanımadı.
 
İkinci yarıda Yatabare’yi oyuna alarak gol için saldıran Kardemir Karabükspor, Malili futbolcunun topla ilk buluşmasında yaptığı vuruş ile beraberliği yakaladı. Ancak sahneye bir kez daha çıkan Eto’o, iki savunma oyuncusunun arasından sıyrılıp attığı ikinci golle yeniden öne geçti. Bu golde iki dakika sonra rakibine yaptığı sert hareket sonrası Ceyhun Gülselam’ın kırmızı kart görmesi ile Kardemir Karabükspor 10 kişi kaldı. Buna rağmen Antalyaspor kalesinde ciddi pozisyonlar bulan Kardemir Karabükspor, son vuruşlardaki yeteneksizlik nedeniyle beraberlik golünü bulamadı.
 
Bu galibiyetle puanını 12 yapan Antalyaspor, maç fazlasıyla 13. sıraya yükseldi. 8 puanda kalan Kardemir Karabükspor ise 16. sırada kaldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR