Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAYDİ AMPUTE MİLLİLERİMİZİ DESTEKLEMEYE
HAYDİ AMPUTE MİLLİLERİMİZİ DESTEKLEMEYE
Ay-yıldızlılar, yarı finalde Polonya ile karşılaştı. Rahmi ve Serkan'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan Milliler, finale yükseldi ve İngiltere'nin rakibi oldu.Milli takım oyuncusu Gazi Osman Çakmak maç sonrasında yayıncı kuruluşa "Finali Vodafone Park'ta oynamak istiyoruz" demiş ve bu talep gündem olmuştu.
9 Ekim 2017, 11:32
 
İstanbul'da düzenlenen 2017 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda Milli Takımımız, dün son dünya şampiyonu Rusya'yı 2-1 yenerek yarı finale çıkmıştı.
 
Milli takım oyuncusu Gazi Osman Çakmak maç sonrasında yayıncı kuruluşa "Finali Vodafone Park'ta oynamak istiyoruz" demiş ve bu talep gündem olmuştu. Beşiktaş, zemin çalışmalarının yarıda kesilerek turnuva finalinin Vodafone Park'ta oynanacağını duyurdu.
 
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda destan yazıyor. Tüm rakiplerini birer birer geçerek finale yükselen Milliler, İngiltere'yi de yenerek kupaya uzanmak istiyor. 
 
Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, prim değil sadece Vodafone Park'ta oynanacak finalde tribünlerin dolmasını istiyor.
 
EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda tarih yazmaya hazırlanan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, finalde İngiltere ile karşılaşacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada futbolseverlerin desteğini isteyen Milliler, Vodafone Park tribünlerinin dolmasını bekleyecek. Futbolseverlerin ücretsiz olarak izleyebileceği karşılaşmada Milliler şampiyon olarak, prim ve ego tartışması arasında eriyen ve Dünya Kupası’na katılamayan A Milli Futbol Takımı’nın üzdüğü Türkiye’ye moral vermeye çalışacak. Ne prim ne de başka bir ödül isteyen Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nın tek arzusu tüm ülkeyi tarihi final maçında arkalarında hissetmek…
 
image
Şampiyonada Almanya'yı 7-0, Gürcistan'ı 9-0, İspanya'yı 4-0 yenen Ampute Futbol Milli Takımımız, çeyrek finalde son dünya şampiyonu Rusya'yı 2-1'lik skorla devirdi. Yarı finalde Polonya’yı 2-0 yenen Türkiye, Tam 24 atıp sadece 1 gol yiyerek finale yükseldi. 2018 Dünya Kupası’na katılma hayallerini 4 yıl erteleyen Türkiye’nin yaşattığı hayal kırıklığı, Ampute Futbol Milli Takımı ile yerini heyecan ve coşkuya bıraktı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR