Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GOMİS 2 KASIMPAŞA 0
GOMİS 2 KASIMPAŞA 0
Antalya'da puan kaybeden Galatasaray, taraftarı önünde Kasımpaşa'yı Gomis'in golleriyle 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
16 Eylül 2017, 20:36
 
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 2-0 kazandı.
 
Tudor ilk 4 haftalık kadroda tek değişiklik yaparak Linnes’i kesti ve Latovlevici’yi ilk 11’de görevlendirdi. 41 bin 710 taraftarın önünde oynanan mücadelenin ilk golü 44. dakikada geldi. Gomis karşısındaki rakip futbolcuyu yere yatırıp topu düzeltip topu filelerle buluşturdu: 1-0.
 
Yeni transferlerden Feghouli de Galatasaray taraftarının önüne ilk kez çıktı. Cezayirli futbolcu 71. dakikada Tolga’nın yerine oyuna girdi.
 
79. dakikada ise Gomis bir kez daha sahneye çıkarak Galatasaray’ı 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Geride kalan dakikalarda skor değişmedi.
 
Bu sonuçla Galataaray 13 puana yükselirken, Kasımpaşa 7 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı takım gelecek hafta Bursaspor deplasmanına çıkacak. Kasımpaşa ise Kayserispor’u sahasında ağırlayacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR