Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE 90+4 TE YIKILDI
FENERBAHÇE 90+4 TE YIKILDI
Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'le karşılaştı. Sarı-lacivertliler, 2-0 geriden gelip 2-2 beraberliği yakaladığı maçta Kerim Frei'ın 90+2'deki füzesiyle yıkıldı .
9 Eylül 2017, 20:09
 
 
Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Haftanın en kritik mücadelesinde Başakşehir 3-2'lik skorla sahadan galip ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdı.
 
Henüz 2. dakikada yenik duruma düşen, 33. dakikada ise kalesinde ikinci golü gören Fenerbahçe, taraftarlarını şoke etti.
 
Fenerbahçe yeni transferlerini görücüye çıkarırken Başakşehir ilk yarıda 2-0 öne geçti. 2'de Attamah'ın şok golüyle geri düşen sarı-lacivertliler, 33'te Adebayor'un golü Kadıköy'ün adeta buz kesmesine neden oldu.
 
image
 
43'te Dirar'la farkı bire indiren Fenerbahçe, 78'de tartışma yaratan bir golle skoru eşitledi. Clichy'nin kendi ağlarına gönderidiği topla skor 2-2'ye gelirken, son sözü Kerim Frei söyledi. Kerim'in 90+3'te attığı muhteşem golle Başakşehir sahadan 3-2 galip ayrıldı.
 
Fenerbahçe, 78. dakikada Clichy'nin kendi kalesine attığı gol ile eşitliği sağladı. Golden sonra yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırınca hakemler ve futbolcular arasında tartışma çıktı. Orta hakem Fırat Aydınus, yardımcısıyla konuştuktan sonra golü verdi.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçına göre kadroda 3 değişikliğe gitti. Yeni transferlerden Neto ilk kez sarı-lacivertli formayı giyerken, Janssen yedek kulübesinde yer aldı.
 
Kocaman, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde forma giyen Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Roman Neustaedter'in yerlerine İsmail Köybaşı, Josef de Souza ve yeni transfer Luis Neto'yu oynattı.
Fenerbahçe'de kaleyi Volkan korurken, savunma dörtlüsü Isla, Neto, Skrtel ve İsmail Köybaşı'dan oluştu.
 
Savunmanın önünde De Souza, Ozan Tufan ikilisini görevlendiren Kocaman, kanatlarda Dirar ve Valbuena'ya şans verdi. Forvet arkasında Giuliano oynarken, ileri uçta Soldado görev aldı.
 
Aykut Kocaman, yedek kulübesinde Kameni, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Şener Özbayraklı, Vincent Janssen, Roman Neustaedter, Ahmethan Köse, Muhammed Samed Karakoç, Oğuz Kağan Güçtekin ve Aatif Chahechouhe'ya yer verdi.
 
image
 
Gerek Fenerbahçe’de gerekse de Milli Takım’da gösterdiği performansla son haftaların en çok eleştirilen ismi olan Ozan Tufan’a Fenerbahçe tribünlerinden destek geldi. Sarı-lacivertli taraftarlar karşılaşmadan önce futbolcuları tribüne çağırırken, tezahürat yapılan ilk isim ise Ozan oldu.
 
Genç oyuncu kale arkasında bulunan iki tribün tarafından da ayrı ayrı çağrıldı. Ozan Tufan’ın tribünlere gitmesinin ardından taraftarlar, diğer futbolculara da tezahüratlarda bulundu.
 
Bu sezon formsuz bir görüntü sergileyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, taraftarların tepkisine neden oldu.
 
Uzatma dakikalarında Kerim Frei'ın attığı golle Fenerbahçe mücadeleden puansız ayrılırken, taraftarların da hedefinde Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim vardı. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Aziz Yıldırım'ı istifaya çağıran taraftarlar, yönetime de istifa tezahüratları yaptı..
 
Stat: Ülker
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Süleyman Özay
 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla (Dk. 64 Janssen), Neto, Skrtel, İsmail Köybaşı, De Souza, Ozan Tufan, Dirar (Dk. 83 Şener Özbayraklı), Valbuena, Giuliano (Dk. 71 Chahechouhe), Soldado
 
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Attamah, Clichy, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Napoleoni (Dk. 59 İrfan Can Kahveci), Elia (Dk. 83 Kerim Frei), Adebayor (Dk. 88 Mevlüt Erdinç)
 
Goller: Dk. 2 Attamah, Dk. 33 Adebayor, Dk. 90+3 Kerim Frei (Medipol Başakşehir) Dk. 43 Dirar, Dk. 79 Clichy (kendi kalesine) (Fenerbahçe)
 
Sarı kartlar: Dk. 23 Epureanu, Dk. 34 Emre Belözoğlu, Dk. 36 Clichy, Dk. 42 Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Dk. 32 De Souza, Dk. 82 İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR