Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE YİNE KAZANAMADI
FENERBAHÇE YİNE KAZANAMADI
Trabzonspor'u ağırlayan Fenerbahçe, iki kez geriye düştüğü maçı son anlarda bulduğu golle 2-2'lik beraberlikle tamamladı.
20 Ağustos 2017, 23:09
 
Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’ye konuk olan Trabzonspor, iki kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve 2-2’lik beraberlik sonrası 20 yıldır süren Kadıköy’deki galibiyet hasretini noktalayamadı.
 
Mücadelenin 5. dakikasında Burak Yılmaz’ın golüyle 1-0 öne geçen bordo mavili ekip, yıldız futbolcunun 20. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmasıyla hücumdaki etkinliğini de kaybetti.
 
Golden sonra beraberlik çabalarını artıran Fenerbahçe, 45. dakikada Alper Potuk’un golüyle skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
 
İkinci yarıda oyunun kontrolü Fenerbahçe’de başladı ancak Olcay Şahan’ın 56. dakikada uzak mesafeden attığı golle Trabzonspor 2-1 öne geçen taraf oldu. Bu gol sonrası Fenerbahçe taraftarları Volkan Demirel’e protestoda bulundu.
Maçın son anları yaklaşırken 84. dakikada kazanılan penaltıyı Mathieu Valbuena gole çevirince skor 2-2’ye geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.
 
Fenerbahçe gelecek hafta Gençlerbirliği deplasmanına konuk olurken Trabzonspor İzmir’de Göztepe ile karşılaşacak.
Fenerbahçe’de Giuliano ve Roberto Soldado yedek başladıkları derbide ikinci yarıda oyuna girdi. Giuliano hazır bir görüntü vermezken Soldado girdiği gol pozisyonlarını değerlendirmekte zorluk yaşadı.
 
Fenerbahçe taraftarı, Trabzonspor maçında Olcay Şahan'ın uzaktan attığı gole engel olamayan kaleci Volkan Demirel'i protesto ederken bazı taraftarlar destek tezahüratı yaptı.
 
image
 
Trabzonspor’da Burak Yılmaz şoku yaşanıyor.
 
Maçın 5. dakikasında Fenerbahçe ağlarını sarsan tecrübeli golcü, Trabzonspor kariyerindeki 61. golünü atmayı başardı. Mücadelenin 9. dakikasında yerde kalan yıldız futbolcu, kasığından sakatlık yaşadı. Bir süre daha kendisini deneyen Burak Yılmaz, 20. dakikada oyundan alındı.
Yıldız futbolcunun yerine Dame N’Doye dahil oldu.
DURUMUNU AÇIKLADI
Müsabaka sonrasında stattan çıkış yaparken, mixzoneda basın mensuplarının durumunu sorması üzerine Burak Yılmaz, “Önemli bir şey yok. Kasığım ağrıyor. Durumum salı günü belli olacak” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR