Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU
DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU
Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Atiker Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’a geri döndüğü, ilk lig maçına çıktığı mücadeleye ‘Kral’ lakaplı Burak Yılmaz damga vurdu.
13 Ağustos 2017, 21:32
 
Trabzonspor, sahasında Atiker Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Bordo mavililerin gollerini 9 ve 90+2’nci dakikalarda Burak kaydederken, konuk ekibin golü 3’üncü dakikada Fofana’dan geldi.
 
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Atiker Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’a geri döndüğü, Trabzonspor’un eski çalıştırıcısı Mustafa Reşit Akçay’ın Atiker Konyaspor ile ilk lig maçına çıktığı mücadeleye ‘Kral’ lakaplı Burak Yılmaz damga vurdu. Karşılaşma öncesinde iki takım oyuncuları da Trabzon Maçka’da şehit olan Eren’i unutmadı. Şehitlerin anıldığı bir pankartla sahaya çıkan Trabzonspor ve Konyaspor futbolcuları, birlik beraberlik görüntüsü sergilediler.
 
Ersun Yanal’ın orta sahayı çabuk geçen Trabzonspor’u ile Mustafa Reşit Akçay’ın savunmada iyi kapanıp hızlı ataklarla hücum eden takımı tam bir taktiksel savaşa sahne oldu. İki takım da birbirlerinin eksiklerini iyi değerlendirip bol bol pozisyona girdi. Ancak ilk 10 dakikada atılan iki gol dışında kalan pozisyonlar değerlendirilemeyince, seyir zevki açısından oldukça keyifli geçen mücadele gol sayısı bakımından son dakikalara kısır girdi. Uzatmalarda sahneye bir kez daha çıkan Burak Yılmaz, takımını galibiyete taşıyan isim oldu.
 
Beşiktaş karşısında Süper Kupa zaferi kazanan Atiker Konyaspor, zorlu Trabzon deplasmanında da diri bir görüntü sergiledi. Bu sezon oldukça can yakacağa benzeyen Mustafa Reşit Akçay’ın takımı, sezona puanla başlamayı başardı. Son dakikada yenilen golle mağlup olan Atiker Konyaspor, özellikle hızlı hücumlarındaki etkinliği ile dikkat çekti.
Sezona taraftarı önünde üç puanla başlamak isteyen Trabzonspor ise istekli ancak beklenen seviyenin altında bir görüntü çizdi. Özellikle ceza sahası içinde çoğalmakta zorlanan Ersun Yanal’ın takımı, tüm gol umutlarını Burak Yılmaz’a bağlamış bir anlayış sergiledi. Savunmanın arasında yalnız kalan Burak Yılmaz, yine de iki gol birden bularak takımını kurtaran isim oldu. Yusuf Yazıcı kaldığı yerden devam ederken takımın en etkili isimlerinden biri olarak dikkat çekti.
 
50. yılında şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Trabzonspor’un hala eksikleri olduğu göze çarptı. Özellikle savunmada aksayan bordo-mavili ekip, hücumda ise yeterli üretkenliği sağlayamadı. Final paslarında eksik kalan ve rakip ceza sahası içinde çoğalamayan Trabzonspor, Burak Yılmaz’ın muhteşem oyunu ile galibiyete uzandı.
Karşılaşma fırtına gibi başladı. Okay Yokuşlu’nun hatasını affetmeyen Fofana, henüz 2. dakikada takımını öne geçirdi. Bu gole Burak Yılmaz 10. dakikada karşılık verdi. Pereira’nın ortasına iyi yükselen Burak Yılmaz, 5 sene sonra döndüğü Trabzonspor forması ile çıktığı ilk maçta golü bulmuş oldu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Burak Yılmaz, karşı karşıya pozisyonda topu ağlara göndererek, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Trabzonspor bu golle üç puana uzanan takım oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR