Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEMİRÖREN TERİM'E NE KADAR TAZMİNAT VERECEK ?
DEMİRÖREN TERİM'E NE KADAR TAZMİNAT VERECEK ?
Hocamızla yollarımız ayrıldı. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Fatih Terim'le haftaya görüşeceğiz.
10 Ağustos 2017, 19:23
 
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'in tazminatıyla ilgili olarak, "Hocamızla konuşarak ayrıldık. Tekrar söylüyorum, tazminat konusunu kendisiyle görüşeceğiz, ona göre bir değerlendirme yapacağız" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Spor'da gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
 
"GÜVENLİK FEDERASYONUN İŞİ DEĞİL"
 
"Senelerdir olması gereken toplantıyı bugün yapabildik. Spordaki şiddeti olayların birikimini konuştuk. Bir başkan, bir başkanı dövdüyse ve af gördüyse bu yasa yere gömülür. Bu yasayı, yeniden canlandırmamız gerekiyor. Sporda Şiddet Yasası, başkanlar, yöneticiler ve medya mensuplarına da uygulanmalı. Sadece taraftara uygulanmamalı. Ne yazık ki özellikle belediye başkanlarımız bir takımın taraftarları gibi davranıyorlar. Belediye başkanları, valilik ve emniyetin şehrin takımından ayrı hareket etmesi lazım. Futbol bir tiyatro. Güvenlik federasyonun işi değil. Hakim ve savcıların, bu yasayı bire bir uygulaması gerekiyor. Yoksa bu olayları her zaman konuşuruz. Eski Türkiye'yi, yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar. Bunun hayalini kurmasınlar. Biz, hiçbir yere müdahale etmeyiz."
 
FATİH TERİM VE TAZMİNAT KONUSU
 
"Hocamızla yollarımız ayrıldı. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Fatih Terim'le haftaya görüşeceğiz. Kendisiyle görüştükten sonra yönetim kuruluyla durumu değerlendirerek karar vereceğiz. Hocamızla konuşarak ayrıldık. Tekrar söylüyorum, tazminat konusunu kendisiyle görüşeceğiz, ona göre bir değerlendirme yapacağız."
 
image
 
"ARDA TURAN İLE LUCESCU'NUN GÖRÜŞMESİ OLUMLU GEÇTİ"
 
"Biz Arda kaptanımıza idari ceza vermiştik, verdiğimiz ceza süresiz kadro dışı değildi. Önümüzde Kosova maçı vardı ve bir ara vardı. Arda kaptanımız Milli Takım'ı bıraktığına dair kendisi bir açıklama yaptı. Lucescu'yla yaptığı görüşme olumlu geçti. Arda'ya bizim tarafımızdan kapanan bir kapı yok, ayrılık kararını kendi verdi. Arda bu kararından vazgeçerse, hocamızla görüştüğüne göre geri dönebilir, kapımız açık.".
 
"14 yabancı kuralı bence doğru. Bu kuralla oyuncularımız gelişecek dedik. 5-6 futbolcumuz gitti. Problem altyapı."
 
"Ben gitmediğim bir maçta ceza alıyorum, benim suçum ne?" sorusuna yönelik olarak Demirören; "Haklılar. Bu kişiler, suç işleyenlere dava açsın. Olayları çıkaranlardan kimliği tespit edilenler oldu. Biz, seyirci olmasın istemiyoruz, seyirci gelsin. 80 kişilik grupta 10 kişi küfrediyorsa, 70 kişi küfredenleri sustursun..
 
Milli takım olarak çok önemli 4 maçımız var. Şenol Hoca ile 4 maç çalışmak istediğimizi belirttik. Fikret Orman'dan izin aldık. Şenol hoca, tereddütleri olduğunu söyledi. Beşiktaş'a zarar verebileceğine inandıkları için kabul etmediler. Lucescu, Galatasaray'ın teklifini reddetmese bizimle görüşmezdi. Lütfen Galatasaray camiası bizi yanlış anlamasın..
 
"KRİTERLERE UYMAYAN KULÜPLERİN LİSANSLARI İPTAL EDİLEBİLİR."
"Her takım iyi futbolcular aldı. Yurtdışındayken gelsin diye baktığımız futbolcular geldi. 20 Eylül'de kulüpler Lisans Kurulu tarafından mali denetime girecek. Uymayan kulüplerin lisansı iptali olabilir. Her an başarı beklersek altyapıyı unutuyoruz. Bizim ağır gitmemiz gerekiyor. Kulüplerin de buna önem vermesi gerekiyor. Bütün altyapı hocalarımızın maaşlarını biz ödeyelim, kulüplere yararımız olsun. Kulüpler kalifiye hocalarla çalışsınlar.".
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR