Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARDA'YI DEĞİL FEGHOULI'Yİ KONUŞTUK
ARDA'YI DEĞİL FEGHOULI'Yİ KONUŞTUK
Arda Turan ve Sofiane Feghouli'nin menajeri Ahmet Bulut, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalar yaptı..
9 Ağustos 2017, 19:28
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in dün "Arda Turan'la görüşüyoruz" açıklamasını yapmasının ardından Barcelonalı yıldızın menajeri Ahmet Bulut bugün İstanbul'a geldi. Dursun Özbek'in otelinde Galatasaray başkanıyla transfer görüşmesi yapan Ahmet Bulut, toplantı sonunda açıklama yaptı.
 
"G.SARAY, ARDA'NIN BONSERVİSİNİ ÇÖZMELİ"
Özbek'le yaptığı görüşmenin detaylarını paylaşan ünlü menajer, "Başkan, Arda Turan ile ilgilendiği yönünde bir açıklama yaptı ama bugün Arda Turan için gelmedim. Başkanla Feghouli transferini konuştuk. Arda'nın Barcelona ile 3 yıllık sözleşmesi var. Transferde 2 ayak var. Galatasaray'ın önce Barcelona'yla bonservisini çözmesi gerekiyor o yüzden erken. Başkandan 2 hafta önceden randevu almıştım. Feghouli ve birkaç oyuncum ile ilgili konuştuk. Feghouli ile ilgili birkaç pürüz var ama onlar da bu akşam çözülür. Her şey normal giderse Feghouli yarın İstanbul'a gelecek." dedi.
 
"TALİSCA'DA SORUN YOK" 
Aynı zamanda Anderson Talisca'nın da menajeri olan Bulut, Brezilyalı oyuncunun lisans problemiyle ilgili siyah-beyazlıları rahatlatacak açıklamalar yaptı. Benfica kulübünün gerekli evrakları göndermemesi nedeniyle lisansı çıkarılamayan Brezilyalı oyuncu için Bulut, "Anderson Talisca konusunda hiçbir sıkıntı yok. Zaten başkan da açıklama yaptı. Lisansı gelir. Haftaya oynar" diye konuştu..

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR