Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLK FİNALİST JUVENTUS
İLK FİNALİST JUVENTUS
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında sahasında Monaco'yu 2-1 mağlup eden Juventus adını finale yazdırdı.
9 Mayıs 2017, 22:46

 

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında sahasında Monaco'yu 2-1 mağlup eden Juventus adını finale yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Juventus ile Monaco karşı karşıya geldi. İlk maçı Juventus 2-0 kazanmıştı. Juventus Arena'da oynanan 2. maçı Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetti.

 

Mücadeleye etkili başlayan taraf Monaco oldu. Arka arkaya Juventus kalesini yoklayan Monaco bu dakikalarda sonuç alamadı. Maçın 10. dakikasında Juventus'da Khedira sakatlanınca onun yerine Marchisio oyuna dahil oldu. Karşılıklı ataklarla geçen dakikalarda iki takım da öne geçmek için baskı kurmaya çalıştı. 22. dakikada Juventus gole çok yaklaştı. Higuain'nın vuruşunda kaleciyi geçen topu savunma çizgiden çıkardı.imageFİNALİST JUVENTUS

Bu pozisyondan sonra Juventus bu kez Mandzukic ile gole yaklaştı. 25. dakikada Mandzukic'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda kaleciden sekip ağlara yönelen topu savunma uzaklaştırdı. Ardından Monaco baskısını arttırsa da bu baskının sonucunu alamadı. Hemen karşılık veren Juventus Mandzukic ile öne geçti. 33. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Mandzukic'in kafa vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topu tamamlayan Mandzukic ağları sarstı. (1-0) Öne geçen Juventus rahat oyunuyla mücadeleyi sürdürürken 45. dakikada Dani Alves'in golü ile skoru 2-0'a getirdi ve karşılaşmada ilk yarı bu skorla tamamlandı.

2. yarıya iyi başlayan taraf Juventus oldu. Bu devrede oyun daha çok Monaca yarı alanında geçti. Monaco'nun etkisi bu devrede daha da az kaldı. Juventus baskısını sürdürdü, arka arkaya ataklarla Monaco kalesini yoklamaya devam etti. Fakat Juventus golü bulamazken, Monaco karşılaşmadaki ilk golünü kaydetti. 69. dakikada Joao Moutinho'nun asistinde Kylian Mbappe topu ağlara göndererek skoru 2-1'e getirdi. Golün ardından iki takım da arka arkaya ataklarla bir sonraki golü aradı.

Çekişmeli geçen maçta başka gol olmayınca mücadele Juventus'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Juventus Şampiyonlar Ligi'nde adını finale yazdırdı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR