Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RONALDO FIRTINASI DİNMİYOR
RONALDO FIRTINASI DİNMİYOR
İki İspanyol Devi’nin karşı karşıya geldiği nefes kesen karşılaşma dün gece İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan Santiago Bernabeu’da oynandı. Ev sahibi ekip Real Madrid Ronaldo ile bir zafer kazandı
3 Mayıs 2017, 15:00
 
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmalarında dün gece Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Geceye Portekizli yıldız futbolcu hat-trick yaparak damgasını vurdu. Maçın skorunu da belirleyen Ronaldo adeta şov yaptı. Real Madrid kendi sahasında galip ayrılan taraf oldu.
 
İki İspanyol Devi’nin karşı karşıya geldiği nefes kesen karşılaşma dün gece İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan Santiago Bernabeu’da oynandı. Ev sahibi ekip Real Madrid, 10. dakikada, 73. dakikada ve 86. dakikada Ronaldo’nun attığı gollerle gecenin galibi oldu.  Ev sahibi ekip Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun attığı 3 golle galibiyeti yakaladı.
 
image
 
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında bir Ronaldo resitaline tanıklık etti.
 
Real Madrid, Atletico Madrid’i 3-0 yenerek 3 puanın da sahibi oldu. Bu maçın ardından da Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 13 gole ulaşarak, Real Madrid’in efsane futbolcusu Alfredo Di Stefano’nun 11 gol rekorunu da kırmış oldu.
 
Ronaldo dün gece sonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki 7. “hat-trick”ini de yapmış oldu. Ronaldo böylece Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi’yi de yakaladı.
 
Real Madrid dün gecenin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finallerinde 103. gole ulaştı ve rakibi Atletico Madrid’in 100 golünü de geçmiş oldu. Yani Real Madrid dün gece hem karşılaşmayı kazandı hem de UEFA yarı final gol krallığını ele geçirmiş oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR