Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKŞENER'DEN BAHÇELİ'YE İMRALI UYARISI
AKŞENER'DEN BAHÇELİ'YE İMRALI UYARISI
MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Akşener, "İktidar partisinin İmralı ile görüşme trafiğini başlattığına dair duyumumuz var. Ortağına dikkat etmesinde fayda var" dedi
13 Eylül 2022, 13:17
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslendi. Akşener, "AKP'nin İmralı ile görüşme trafiğini başlattığına dair duyumumuz var. Ortağına dikkat etmesinde fayda var. Yarın önüne küt diye bir mektup düşer" dedi.
 
Meral Akşener, Devlet Bahçeli'ye seslendi: AKP'nin İmralı'yla görüştüğüne dair bir duyum var
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Akşener,  MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Altılı Masa'nın adayını dış güçler belirleyecek" sözlerine yanıt verdi. MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Akşener, "İktidar partisinin İmralı ile görüşme trafiğini başlattığına dair duyumumuz var. Ortağına dikkat etmesinde fayda var" dedi.
 
Meral Akşener, şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Bahçeli'ye tavsiyem, bizlerle uğraşmak yerine, bizim aldığımız bazı duyumlar var iktidar partisinin İmralı'yla görüşme trafiği başlattığına dair. Yarın küt diye eline mektup gelir.
Ben açılım falan bilmiyorum. Duyum olarak söylüyorum. İmralı'yla iktidarın görüştüğüne dair duyumum var. Sayın Bahçeli'nin eline küt diye mektup düşer. İstanbul seçimlerinin ikinci turunda olduğu gibi. Bunu nasıl paketleyeceğini düşünmekten zora düşülür. Ortağına da dikkat çekmesinde fayda var."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR