Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMİT ÖZDAĞ KÜFÜRLEŞTİKLERİNİ AÇIKLADI
ÜMİT ÖZDAĞ KÜFÜRLEŞTİKLERİNİ AÇIKLADI
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Süleyman Soylu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Özdağ, Soylu ile telefonda konuştuğunu ve bu görüşme sırasında gerginlik meydana geldiğini aktardı.
12 Eylül 2022, 13:08
 
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında mülteci kriziyle başlayan tartışma gittikçe büyüyor.
 
Ümit Özdağ, temmuz ayı itibarıyla Türkiye'de 1 milyon 476 bin 368 Suriyeliye vatandaşlık verildiğini iddia etmişti.
 
Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da seslenirken, "Seni son kez uyarıyorum Süleyman! Senin fonladığın sözde psikolojik harpçılar bir daha ahlaksız iftiralarla saldırırlarsa, ben senin gibi Twitter'da kimsesiz hesaplar üzerinden onların arkasına saklanıp iftira atmam. Basın toplantısı düzenlerim, bana atmış olduğun iftiraların hepsini kamuoyuna gösteririm, onun karşısında da gerçekleri sansürsüz anlatırım. Sen anladın oğlum!" diye konuşmuştu.
 
'Dünyayı başınıza yıkarız'
Özdağ ile Soylu cephesindeki gerilim bugün de tırmandı. Bu kez ise tartışma polislerin promosyonlarından patladı. Ümit Özdağ, Twitter'da 'Polis Platformu'nun "Polisin promosyon parası yukarıdan gelen emirle banka tarafından ENSAR, TÜRKEN, TÜRGEV gibi vakıflara bağış olarak verilmiş, bu sebeple EGM anlaşmayı fesih edemiyormuş" iddialarını paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:
 
"Bu doğru ise dünyayı başınıza yıkarız. Elinizi polisin onurundan ve cebinden çekin. Zafer Partisi olarak söz veriyoruz. Bu doğru ise bu parayı faizi ile polisimize vereceğiz." dedikten sonra ortam dahada gerildi.
     image
 
Ümit Özdağ daha sonra ise Bakan Soylu ile arasındaki gerilimin yine tırmandığını söylediği bir paylaşımda bulundu. Özdağ, "Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı" ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR