Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER İSTİFA ETTİRDİ
MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER İSTİFA ETTİRDİ
AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, müstehcen görüntülerini ortaya çıkmasının ardından istifa ettiğini duyurdu.
26 Ağustos 2022, 14:38

 

Sosyal medyada bir kadınla birlikte müstehcen görüntüleri paylaşılan AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

Olayın montaj olduğunu iddia eden Yıldız, il teşkilatını bu süreçte kendisine destek vermemekle suçladı. Yıldız açıklamasında, "Geldiğimiz bu süreçte bu şantaj videosu teşkilattaki sözde dava arkadaşlarım tarafından gerçekmiş algısı yaratılarak lanse edildi" ifadelerini kullandı

                         image

Mehmet Nuri YILDIZ Kimdir?

Ağrı ili merkez ilçesi Ballı bostan köyünde 21.12.1980 yılında doğdu. İlk okul tahsilini Ballıbostan köyünde tamamladıktan sonra orta okul ve liseyi 1993 yılında Ağrı imam hatip lisesinde devam etti. 2000 yılında mezun olduktan 2 yıl sonra 2002 yılında vatanı görevini yerine getirdi. Evli 5 çocuk babası ticaretle uğraşan Yıldız,  Ak parti il başkan yardımcılığı çevre şehircilik ve kültür Başkanlığında görevinde iken partinin kararı ile istifa ederek Ak parti İl Genel Meclis Üyesi olmak üzere 1. Sırada aday gösterildi. 2020 Yılında Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR