Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CUMHURBAŞKANI SEÇİM UYARISI YAPTI
CUMHURBAŞKANI  SEÇİM UYARISI YAPTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün kurmaylarını Ankara’ya çağırarak seçim hazırlıklarına başlamaları talimatını verdi.Erdoğan’ın 2 saat süren toplantıda, “Seçim beyannamesi hazırlıyoruz. Nasıl bir içerik olsun? Yöntem ne olsun? Ne düşünüyorsunuz?” diyerek sözü kurmaylarına bıraktığı öğrenildi. Toplantıda milletvekili listeleri de gündeme geldi.
25 Ağustos 2022, 06:43

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün kurmaylarını Ankara'ya çağırarak seçim hazırlıklarına başlama talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün sürpriz bir şekilde seçim toplantısı düzenleyerek kurmaylarının 2023 seçimine ilişkin nabzını tuttu.

Erdoğan, hazırlanacak seçim beyannamesi için içerik ve yöntem konusunda kurmaylarının ilk görüşlerini aldı. Değerlendirmelerde ekonomi ve adalette yeni söylemler oluşturulması ve adımların atılması ön plana çıktı. Milletvekili adayları konusunda bazı kriterlerin oluşturulması gerektiği de gündeme geldi. 

Seçim sürecinde yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda seçim beyannamesinin seçim çalışmalarının bel kemiğini oluşturduğu bu nedenle iyi hazırlanılması gerektiği vurgusu ön plana çıktı. Toplantıda milletvekili listelerinin de gündeme geldiği, bazı kurmayların adaylar için kriter belirlenmesi gerektiğini aktardığı öğrenildi. Bazı kurmaylar, listelerde yeni isimlere yer verilmesi gerektiğini, eski ve bazı ‘yorulan’ isimlerin listelerde olmaması gerektiğini büyükşehirlere özel önem verilmesi gerektiğini ifade etti.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR