Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU KEZ MEHMET METİNER UYARDI !
BU KEZ MEHMET METİNER UYARDI !
AKP’li eski Milletvekili Mehmet Metiner, partisine 'sığınmacı' uyarısında bulundu. Metiner, "Sıkıntı oluşturdukları gerçek. Bu sorun bir biçimde çözülmezse AK Parti iktidarı zarar görür" dedi.
23 Nisan 2022, 09:57
 
 
Son zamanlarda iktidara yönelik yaptığı eleştirileriyle dikkat çeken eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, partisine sığınmacı konusunda uyarıda bulunarak, "Sıkıntı oluşturdukları gerçek. Bu sorun bir biçimde çözülmezse AK Parti iktidarı zarar görür" dedi.
 
Açıklama yapan Metiner şunları söyledi:
 
"İki önemli ayrıma dikkat: -Suriyeli sığınmacıların davranışlarıyla toplumda sıkıntı oluşturdukları bir gerçek. Bu sorun bir biçimde çözülmezse AK Parti iktidarı zarar görür. -Sığınmacıların rahatsızlık oluşturan davranışları yabancı düşmanı ırkçılığa dönüşürse tehlikeli."
 image
 
Suriyelilerin geri dönüşleri için, ülkelerinde demokratik bir anayasa yapılması, çok partili demokratik sisteme geçilmesi gerektiğini kaydeden Metiner, "Suriye halkı bu güvenlikli demokratik-anayasal zemin hazırlandığında kendi geleceğine kendisi karar vermiş olacaktır. Oluşacak yeni demokratik Suriye’ye de hiç kimsenin insafına kalmadan gönüllü geri döneceklerdir" ifadelerini kullandı.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR