Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU KADAR ACEMİLİK OLMAZ !
BU KADAR ACEMİLİK OLMAZ !
Meral Akşener ; Tam karantina teklifimizi yasak başlangıcından 2 saat önce vatandaşa bilgi vererek uygulayan iktidar, bir kez daha kriz yönetiminde ne kadar acemi olduklarını ispatladı.
10 Nisan 2020, 23:53

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 ilde sokağa çıkma yasağı kararının gecenin ilerleyen saatlerinde alınmasını eleştirerek, "İktidar, bir kez daha kriz yönetiminde ne kadar acemi olduklarını ispatladı." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 30 büyükşehir belediyesi ve Zonguldak'ta 2 günlük süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Korona virüs salgını nedeniyle ilan edilen yasağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den eleştiri geldi. Vatandaşı yasağa uymaya davet eden Akşener, kararın gecenin ilerleyen saatlerinde alınmasına tepki gösterdi.

image

Twiiter hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti lideri, "Tam karantina teklifimizi yasak başlangıcından 2 saat önce vatandaşa bilgi vererek uygulayan iktidar, bir kez daha kriz yönetiminde ne kadar acemi olduklarını ispatladı. Tüm vatandaşlarımızı sakin olmaya, yasağa uyarak kendilerini ve sevdiklerini korumaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR