Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SİYASATE BABACAN İLE DEVAM EDECEK
SİYASATE BABACAN İLE DEVAM EDECEK
Eski Başbakan yardımcısı Ali Babacan, bağımsız milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nu yeni partisinin yönetim kadrosuna teklif etti.
16 Aralık 2019, 20:00
 
Ali Babacan, kuracağı yeni partinin hazırlıklarını tamamladı. Ocak ayının ilk yarısında kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verecek ve partisinin kurucular kuruluyla birlikte basın toplantısı düzenleyecek, hedeflerini, programını, logosunu, ismini ve tüzüğünü anlatacak.
 
Partiye katılma teklifini Babacan yaptı
AK Parti’den yakın zamanda istifa eden İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ali Babacan ve ekibiyle uzun süre görüşmelerde bulundu. Babacan ve ekibi, Yeneroğlu’na partilerine katılma teklifi yaptılar. Yeneroğlu ise teklifi kabul etti.
 
image
 
Benim siyaset anlayışıma Babacan uyuyor
Yeneroğlu dün katıldığı bir programda da, Ali Babacan ile birlikte hareket edeceğini söyledi. Milletvekili Yeneroğlu, “Benim siyaset anlayışıma Ali Babacan’ın profili çok daha uyuyor. Babacan lider odaklı değil bir kadro hareketi olacağız ve toplumun tüm renkleri kendisini bulacak diyor. Temiz siyasete inanan, özgürlükçü Türkiye hayali taşıyan bir kadro Türkiye’yi çok sağlıklı bir sürece götürebilir” dedi. Böylece ocak ayının ilk yarısında partisini ilan edecek Ali Babacan’ın TBMM’deki ilk temsilcisi de Mustafa Yeneroğlu olacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR