Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AVCILAR BELEDİYESİ YENİ BAŞKANI KARŞILADI
AVCILAR BELEDİYESİ YENİ BAŞKANI KARŞILADI
Avcılar Belediye Başkanı CHP'li Turan Hançerli mazbatasını aldığı günün ertesinde Avcılar Belediye binasına giderek eski belediye başkanı Handan Toprak'tan görevi teslim aldı..
4 Nisan 2019, 19:31
 
Avcılar Belediye Başkanı CHP'li Turan Hançerli  başkanlık görevini teslim aldı.
 
“Yeni hayallere yelken açıyoruz. Avcılar’ı İstanbul’un en güzel ilçesi yapacağız” 
 
Avcılar Belediye Başkanı CHP'li Turan Hançerli mazbatasını aldığı günün ertesinde Avcılar Belediye binasına giderek eski belediye başkanı Handan Toprak'tan görevi teslim aldı..
 
Mazbatasını aldıktan sonra Başkanlık makamını devir almak için Belediye binasına giden Turan Hançerli’ye, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Avcılar İlçe Örgütü Başkanı Hasan Şeker ve çok sayıda Avcılarlı vatandaş eşlik etti.
 
      image
 
Çiçeği burnunda başkan Avcılar için herşey güzel olacak dedi.
 
Hançerli, "Mazbatamızı aldık,Artık Avcılar Belediye Başkanı olarak, halkımıza hizmet etmek için çalışma ve projelerimizi gerçekleştirme vakti.
 
Yerel seçimde yüzde 52,13 oy oranıyla Avcılar Belediye Başkanı seçilen Turan Hançerli belediye porsoneli ile buluştu.
 
Avcılar’da oyların yarısından fazlasını alarak Belediye Başkanı seçilen Hançerli,kendisini destekleyen yüzlerce vatandaşla birlikte Marmara Caddesiden yürüyerek Başkan olarak ilk kez Avcılar Belediye Binasına geldi.
 
image
 
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Belediye binasına gelerek eski başkan Handan Toprak Benli’den görevi devraldı. 
 
‘'Avcılar’da bir kez daha halkın iktidarı yönetime geçti '' 
 
Önceki gün mazbatasını alan Turan Hançerli, Belediye Başkanı sıfatıyla ilk kez Avcılar Belediyesi’ne geldi. Belediye çalışanları tarafından karşılanan Hançerli, 4’üncü kattaki başkanlık odasına merdivenleri kullanarak çıktı ve personelle tek tek selamlaştı.
 
Eski Başkan Handan Toprak Benli tarafından yeni makamında karşılanan Hançerli, yaptığı teşekkür konuşmasında Avcılar Belediyesi’nin 435 bin yurttaşın ortak çatısı olduğunu vurguladı. 
 
Avcılar’ın tarihi bir ana tanıklık ettiğini söyleyen yeni başkan Turan Hançerli, şu ifadeleri kullandı:  Bir yarışı geride bıraktık ve demokrasinin yarışında Avcılar halkı, Cumhuriyet Halk Partili adayı Turan Hançerli’yi Belediye Başkanı yaptı. Avcılar halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
image
 
İlk yola çıktığımız gün söylediğimiz gibi hizmetimiz 435 bin nüfuslu Avcılar’ın tamamına olarak. Hiçbir zaman parti, görüş, mahalle ayrımı yapmayacağız. Burası Avcılar’ın ortak evi olacak.Bu koltuk da Avcılarlılar’ın ortak koltuğudur. 5 yılda bir yeniden değerlendirilen bu koltuğun gerçek sahibi Avcılar halkının kendisidir. 5 yıl sonra yeniden halkın önüne çıkacağız ve Avcılar halkı kimi layık görürse o seçilecek.
 
Daha önce söz verdiğimiz gibi, seçildikten sonra da halka sormaya devam edeceğiz. 435 bin vatandaşımızın gerçek sahibi olduğu Avcılar’ın yönetiminde katılımcı bir süreç izleyeceğiz.
 
5 yılın sonunda Handan Başkan’ın dileği gibi ben de Avcılar’ı oylarını daha da arttıran bir CHP’liye, sosyal demokrata, halkın çıkarını kendi çıkarının üzerinde tutan bir yönetim anlayışına devrederim. 
 
image
 
Başkan Hançerli , belediye personelinin yoğun desteği eşiliğinde,seçim kampanyası boyunca kendisini destekleyen tüm Avcılarlılar’a teşekkür etti.
 
31 Mart seçim sonuçlarının bir değişim hareketi başlattığını belirterek, ‘Artık ayrımcılığın olmadığı, herkesin mutlu ve huzurlu olduğu bir Türkiye’ye daha yakınız.’ dedi.
 
image
 
EKREM BEY İÇİN BİZDE NÖBETTEYİZ
 
” Artık ayrımcılığın olmadığı, herkesin mutlu ve huzurlu hissettiği bir Türkiye’ye daha yakınız artık. Ekrem Bey’in kazanmasına en çok Bağcılar ve Esenler sevinsin diyorum. Yıllardır Avcılar’a hizmet etmeyen İBB, Bağcılar’a ve Başakşehir’e de hizmet etmedi. Ekrem İmamoğlu ile Başakşehir ve Bağcılar da kurtulacak.
 
Biz mazbatamızı aldık ve rahatladık demeden; Ekrem İmamoğlu için mücadelemizi sürdüreceğiz. Oylarımızı korumak için gece ve gündüz 24 saat ilçe seçim kurullarında nöbet tutuyoruz. İhtiyaç olursa, sizden de destek istiyoruz.”
 
image
 
Konuşmasının sonunda kampanyasına destek veren CHP İlçe Örgütü’ne ve gönüllülere teşekkür eden Hançerli, Avcılar’ı İstanbul’un en güzel ilçesi yapmak için çalışacaklarını söyledi.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR