Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MANSUR YAVAŞ'IN İLK İCRAATI
MANSUR YAVAŞ'IN İLK İCRAATI
CHP’ye 25 yıl sonra Ankara’yı kazandıran Mansur Yavaş, Cumhuriyet’ten Sertaç Eş’e seçimleri değerlendirdi.
2 Nisan 2019, 21:29
 
 
Resmi olmayan sonuçlara göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mansur Yavaş, yurttaşları müşteri değil, hemşeri olarak görecek bir yönetim anlayışı getireceğini söyledi. Yavaş, Ankara’daki ilk icraatının makam araçlarına yönelik olacağını belirtti.
 
CHP’ye 25 yıl sonra Ankara’yı kazandıran Mansur Yavaş, Cumhuriyet’ten Sertaç Eş’e seçimleri değerlendirdi.
 
Yavaş, “Ankara, isyanını sandıkta dile getirdi. Vatandaş öfkelendi, gerçekten bu siyasi kampanyanın yansımalarını her yerde hissettim. Oy kullanmayacaklar oy kullanmaya karar verdi. Bazı seçmen bu çirkin saldırılar ve düzeysiz söylemler nedeniyle oyunun rengini değiştirdi. Bunları sahada bire bir gözlemleme şansımız oldu” dedi.
 
Ankara’daki ilk icraatının makam araçlarına yönelik olacağını belirten Yavaş, makama oturur oturmaz bu konuda çalışacağını dile getirdi. Yavaş, “Söz vermiştim makam araçlarını azaltacağım. Bu çakarların ortadan kaldırılmasını sağlayacağım. Başka bir sorun asfalt katılım payı nedeniyle hacizler yaşanıyor. Bunu tüm Ankaralılar biliyor ve yaşıyor. Yine söz vermiştim, bu hacizleri kaldıracağız. Ayrıca bir an önce Ankara’nın ekonomisinin kalkındırılması, işsizliğin azaltılması için ne mümkünse onu ele alacağız ve çalışmaya başlayacağız” değerlendirmesini yaptı.
 
Oy sayımını ailesiyle birlikte izlediğini dile getiren Yavaş, çıkacak sonuçtan ve başarıdan emin olduğunu, bunun rahatlığını yaşadığını vurguladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR