Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKŞENER'E İZMİR'DE SEVGİ SELİ
AKŞENER'E İZMİR'DE SEVGİ SELİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İzmir İl Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada, seçime giremeyecekleri yönündeki iddialara çok sert yanıt verdi., miting öncesi dev Atatürk ve Meral Akşener posterleri asıldı,kalabalıklar bölgeyi tamamen kapadı.
17 Şubat 2018, 21:46

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İzmir İl Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada, seçime giremeyecekleri yönündeki iddialara çok sert yanıt verdi.

Akşener, "Şimdi deniliyor ki bunları seçime sokmazlar. El mi yaman bey mi yaman. Buradan haykırıyorum. Hadi yüreğiniz yetiyorsa İYİ Parti'yi seçime sokmayın" dedi.

Alana sığmayan vatandaşlar çevredeki restoran ve kafeleri doldurdu. Miting öncesi İYİ Parti’nin il yöneticisi Mehmet Ağırbaş kalabalığa seslendi, ardından hep bir ağızdan 10’uncu Yıl Marşı ile İzmir Marşı söylendi. Programa İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ile genel başkan yardımcıları, İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, il yöneticileri, ilçe teşkilatlarının başkanları ile temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha sonra kürsüye gelen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, il binası önüne kurulan platformdan İzmirlilere seslendi ve güvercin uçurdu. Akşener, “Efe İzmir, Ege´nin incisi İzmir, dağlarında çiçekler açan İzmir, Atatürk´ümüzün adını mücevher taşa yazan İzmir, işgalcilere karşı tek kurşunu atıp şehit olmayı göze alan Hasan Tahsin´in İzmir´i; İzmir´de olmaktan, cesur insanlarıyla birlikte olmaktan duyduğum heyecanı, mutluluğu ve onuru paylaşmak isterim. Her birinizi ayrı ayrı en derin saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
 
image
 
‘CUMHURİYETİN BEKÇİSİYİZ DİYORSUNUZ’
 
İzmir´e her geldiğimde inancının ve ümidinin arttığını belirten Meral Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah İzmirlilerden razı olsun. İzmir, sahte Atatürkçülere, sahte kabadayılara ‘Yeter söz İzmir´indir’ diyen İzmir´dir. Allah sizleri var etsin. Allah sizleri her daim mutlu, mesut ve muzaffer kılsın. Siz ki Zübeyde Hanım´ın yetim Mustafa´sına sahip çıktınız. Siz yetim Mustafa´nın validesine sahip çıktınız. Size söz veriyorum. Aynı sizin sahip çıktığınız gibi yetim Mustafa´nın kurduğu Cumhuriyete sonuna kadar, neye mal olursa olsun sahip çıkacağımıza ve onun arkasında dimdik duracağımıza söz veriyoruz. Cesur İzmir, tehdide pabuç bırakmayan İzmir, hakarete dimdik ayağa kalkıp cevap veren İzmir, onurlu bir şekilde demokrasi kurallarına uyarak dimdik ayağa kalkıp ‘dur’ diyen İzmir. Aynı Çanakkale Savaşı esnasında ‘Dur yolcu’ denildiği gibi, dün ‘Dur yolcu’ dediniz, bugün de ‘Cumhuriyetin bekçisiyiz’ diyorsunuz.”
 
image
 
‘SİZİN ADINIZA PARTİYİ KURDUK’
 
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisini vuruşa vuruşa kurduğunu belirterek, “Biz İYİ Parti olarak bir yola çıktık. Kesinlikle dönmemek üzere. Bir kişi kalsak bile dönen namerttir. Ben evlad-ı fatihan torunuyum. Bizim kızları bilirsiniz. 25 Ekim´de partimiz kuruldu. Ama bu partiyi kuran sizsiniz. Milletimiz kurdu. Bize de dediniz ki ‘Bu partinin başında bekçilik yapın’. Biz de ‘Amenna’ dedik. Biz ve arkadaşlarımız bekçilik yapıyoruz. Parti kuruldu. Bu partiyi kurdurmazlar denildi. Türkiye nasıl bir yönetimle yönetiliyor ki bir siyasi partinin kurdurulmayacağına insanlar inanabiliyor. Ama vuruşa vuruşa sizin adınıza İYİ Parti´yi kurduk biz” dedi.
 
Partisinin seçime giremeyeceği yönündeki iddialara da yanıt veren Meral Akşener, konuşmasına şöyle devam etti:
“Şimdi deniliyor ki bunları seçime sokmazlar. El mi yaman bey mi yaman. Buradan haykırıyorum. Hadi yüreğiniz yetiyorsa İYİ Parti´yi seçime sokmayın. Köteksiz köy bulup değneksiz gezmek. Bugüne kadar iktidar partisi genel başkanı rakiplerini kendi seçti ve top oynadı. Bugün bu konforu bitmiştir. Seçemediği ve kontrol edemediği bir rakiple ve rakipler ordusuyla karşı karşıya. Bir baktık saray koalisyonu kurulmuş. Kendilerine yerli ve milli diyorlar. Ne kadar acı. Referandum sürecinde Hayır’cılara birlikte ‘Hain’ dediler. Hayır kampanyasında yer alanları Apo´nun peşinden gitmekle suçladılar. Halbuki kendileri Apo ile masaya oturmuşlardı. Oslo sürecinde Türkiye´yi PKK´ya peşkeş çekmişlerdi. Ve saray koalisyonunun küçük ortağı Allah indinde yemin etmişti. Oslo sürecinde ‘megri’ şarkılarının söylendiği süreçte Habur rezaletinde demişti ki ‘Adalet ve Kalkınma Partisi PKK´dan daha tehlikelidir, hesap sormazsam namussuzum’. Büyük ortak da ‘Bunlar kandan beslenir, Fatiha bilmezler’ demişti. ‘Bunlar kafatasçı vamipirdirler’ demişti. Karşılıklı hakaretlerin sonucunda baktık saray koalisyonu kuruldu. Bunlar yerli ve milli; biz hain, hadi oradan be!” dedi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR