Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BENİM OĞLUM ASKERLİKTEN KAÇMADI
BENİM OĞLUM ASKERLİKTEN KAÇMADI
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Oğlum askerlikten kaçmadı, çürük raporu almadı
13 Şubat 2018, 16:33
 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin “Kemal’in takımı zaten Afrin’de. O takımın adı Mustafa Kemal’in ordusu. O ordu senin ordun değil, bu milletin ordusudur. Benim oğlum asker. Benim oğlum askerlikten kaçmadı. Benim oğlum çürük raporu almadı” dedi.
 
Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, “Ordumuzun Afrin’de yaptığı harekatı destekledik. Ordumuzun yaptığı mücadele Türk halkının mücadelesidir, Erdoğan’ın mücadelesi değildir” diye konuştu.
 
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şu şekilde:
 
‘İlk kez dört komutan istifa etti’
 
Vatani görevdir bunun adı, parti görevi değildir. Siz vatani görevi parti görevine dönüştürüyorsunuz. Son 13 yılda Türkiye’nin DNA’sı ile oynandı. Ordu, Ergenekon, Balyoz operasyonlarını kim yaptı? FETÖ’nün ordunun içinde yuvalanmasını sağlayanlar hangi şerefsizlerdi? Genelkurmay başkanını terörist diye hapse attılar. Devletin bütün sırlarına vakıf olan bir adamı terörist diye hangi şerefsizler hapse attılar. Kalkmış bana şereften namustan bahsediyor. Şeref ve namus yoksunu bir insan, şeref ve namustan söz edemez. Her türlü desteği verdiler. Cumhuriyet tarihinde ilk kez dört komutan istifa etmek zorunda kaldı.
 
‘Ne kahramanı, en korkak adam’
Neymiş Recep Bey kahramanmış. Ne kahramanı? Kendi toprağında IŞİD’in desteği ile kaçan korkaktır. Sen Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gelmiş geçmiş en korkak adamısın. Sen Süleyman Şah Türbesi’ni kaçırırken IŞİD’le iş birliği mi yaptın, yoksa korktun mu? Gözlerinden öperek söylüyorum, sen IŞİD’den mi korktun, yoksa iş birliği mi yaptın?
 
‘Devletin operasyonu, siyasetin değil’
Afrin operasyonu devletin operasyonudur, siyasetin değil. Muhatapları ile gidip görüşen iki önemli devlet bürokratı vardır. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’dır ve Hakan Fidan’dır. Bu ikisi Moskova’ya da gittiler, Amerika’ya da gittiler, Avrupa’ya da gittiler. Hava desteğini de bunların sayesinde aldılar. Dünyanın en korkak adamı kahraman olacak. Devleti yönetenler az ve öz konuşurlar. Sabah, akşam, öğle, ikindi, yatsı konuşmazlar. Çünkü, devlet öyle yönetilmez.
 
‘PYD liderinin ayağına kırmız halı serdin’
15 yıl önce Türkiye’nin beka sorunu yoktur. Şimdi bekadan söz ediliyor. Türkiye liyakatla yönetilmiyor ve bu Türkiye’nin başını yakıyor. Ağzımdan çıkan belli duymuyorsan ne yapalım? Sen kulağınla dinlemiyorsan ben kime anlatacağım? Kızmasının nedeni, PYD liderini Yargıtay kararına rağmen Ankara’ya davet etti. Altına kırmızı halılar serdi ve terör örgütü lideri, oturdu konuştu. Mahmut Tanal da gitti suç duyurusunda bulundu.
 
Terör örgütü propagandası, terör örgütü liderine yardım ve yataklık yaptılar. Recep Bey, sen terör örgütüne yardım ve yataklık yaptın. Dava açamıyor, açsa rezil olacak. Suçu ve suçluyu övme. Bundan daha büyük övme mi olur?
 
Dut yemiş bülbüle dönüyor bu soruları duyunca. Seni dut yemiş bülbüle döndüreceğim. Senin ne işin var Suriye bataklığında. Süleyman Şah Türbesi’ni neden kaçırdın arkadaş. Orası bizim toprağımız ya.
 
En sonunda İçişleri Bakanlığı terör listesine aldı.
Bunu da dilekçene ekleyeceksin. Artık İçişleri Bakanlığı da kabul etti. Ben bunları söyleyince Bremen Mızıkacıları gibi saldırıyorlar. Siz işbirliği mi yaptınız, nedir bu saldırı? PKK saldırıyor, IŞİD saldırıyor. FETÖ saldırıyor,dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR