Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELGELER RESMİ TİCARET
BELGELER RESMİ TİCARET
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki 'yurt dışı hesap' iddialarıyla ilgili olarak AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan cevap geldi
28 Kasım 2017, 13:16
 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki 'yurt dışı hesap' iddialarıyla ilgili olarak AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan cevap geldi. Turan, "Kılıçdaroğlu'nun elinde olan belgelerin sahte olduğunu, siyasi ahlaktan uzak bir konuşma yaptığınız üzülerek gördüm. Şu anda yapılacak tek işlem istifaya davettir. Türkiye'ye gelen dövizi Türkiye'den çıkan bir para gibi gösteremez" dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'yurt dışı hesap' iddialarıyla ilgili olarak, partisinin bugünkü grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, iddialarını tekrar ederek yeni sorular yöneltti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Parti'den ilk tepki, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi.
image
 
"RESMİ OLARAK YAPILAN BİR TİCARETTEN BAHSEDİLİYOR"
 
Kılıçdaroğu'nun iddialarına ilişkin Turan şunları söyledi:
 
Ticari işlemeden kaynaklanan bir meseleyi gündeme taşıyarak güya Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Oysa avukatlarla da konuştum aldığımız bilgiler gösteriyor ki bütün iddiaları yalan, yersiz. Türkiye'ye döviz getiren, ticaretten kaynaklı sonuç olarak kar eden firmanın Türkiye'ye gelen parasını bırakın, dışarıya gitmiş gibi göstererek ne olduğunu bilmediğimiz bir takım kağıtlar elinde sallamaya başladı. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye'den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye'ye gelen döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor.
 
"TÜRKİYE'YE GELEN DÖVİZİ TÜRKİYE'DEN ÇIKAN PARA GİBİ GÖSTEREMEZ"
Kılıçdaroğlu'nun elinde olan belgelerin sahte olduğunu, siyasi ahlaktan uzak bir konuşma yaptığınız üzülerek gördüm. Şu anda yapılacak tek işlem istifaya davettir. Türkiye'ye gelen dövizi Türkiye'den çıkan bir para gibi gösteremez,dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR