Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AZİZ KOCAOĞLU'NU KIZDIRDILAR
AZİZ KOCAOĞLU'NU KIZDIRDILAR
İzmir’in CHP’li belediye başkanı Aziz Kocaoğlu, Selçuk ilçesine kadar uzatılan İZBAN banliyö hattının açılış törenindeki konuşmasını ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganıyla bölenlere tepki gösterdi:
8 Eylül 2017, 20:36
 
İzmir’in CHP’li belediye başkanı Aziz Kocaoğlu, Selçuk ilçesine kadar uzatılan İZBAN banliyö hattının açılış törenindeki konuşmasını ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganıyla bölenlere tepki gösterdi:
 
 “Ayıptır. Bu yaptığınız kırkı geçti ”
 
Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı törende kürsüye çıkan Kocaoğlu konuşmasına başladıktan kısa bir süre sonra alandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan lehine sloganlar yükselmeye başladı.
 
Bunun üzerine kitleye “Dinlerseniz sözümü kısa kesip ineceğim” diye seslenen ve hayli sinirlendiği görülen CHP’li belediye başkanı şunları söyledi: “Bu projenin fikir babası da, uygulayıcısı da… Sayın başbakanımız burada, o zaman ulaştırma bakanıydı. Bu projenin anası da, babası da İzmir büyükşehir belediyesidir, Aziz Kocaoğlu’dur. Bunu böyle bilin ve sayın başbakana sorun. Ayıptır, ayıptır. Bu yaptığınız kırkı geçti. Ayıptır.
 
Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım. Sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım.  Siz nezaket kuralları içerisinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje sayın başbakanımız kadar benim projemdir. Bunun böyle bilinmesi, buna göre davranılması ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum. Adam olmaya çağırıyorum.” 
 
image
 
Konuşmasını bu ifadelerle noktalayıp kürsüden inen Kocaoğlu töreni terk etti.
 
Başbakan Yıldırım ise, Kocaoğlu’nun ‘Erdoğan sevgisine tahammül edemediğini’ savundu.
 
Yıldırım şöyle konuştu: “Selçuk’a bugün müjdeyle geldik. Hizmetle geldik. Sevgili Selçuklular, Başkan niye sinirlendi? Anladınız mı. Demek ki Recep Tayyip Erdoğan sevgisine hala tahammül edemeyenler var, biliyorsunuz Aziz başkanın şekeri var. Sinirden bir şeker çıktı, vitesler attı. Ama öfke onun olsun, sevgi bizim olsun. Hoşgörü İzmir’in olsun.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR