Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ'DE İSTİFA SERİSİ
AK PARTİ'DE İSTİFA SERİSİ
Ak Parti genel başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 81 il başkanının istifalarını aldıktan sonra bazı il başkanlarına yeniden görev verirken, bazı il başkanlarına ise “teşekkür” edeceği haberlerinden sonra ,Ak Parti'de bu kararı beklemeden istifalar hızlandı.
23 Ağustos 2017, 09:15
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan işareti '' Metal Yorgunluğu '' olarak vermişti.AK Parti'de son üç günde üstüste istifalar gelmeye başladı ve arkası kesilecek gibi değil.
 
AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'nın istifası ardından, Muş İl Başkanlı Namık Ergün, Hakkari il Başkanı Nurettin Fırat ve Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan, görevinden istifa etti.
 
Ergün, Atmaca'nın aksine açıklamasında bir imada bulunmayarak kurucu üyeliğinin devam ettiğini belirtti. AKP Hakkari il Başkanı Nurettin Fırat ise istifa açıklamasında başarılarından söz ederek "Görevi devraldıktan 2 ay sonra gerçekleşen 7 Haziran seçimlerinde yüzde 8 olan oy oranını, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 12, 16 Nisan'daki halk oylamasında yüzde 32.5 seviyesine çıkarma başarısını sağladık" diye konuştu. Son istifanın sahibi Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan ise , 'Gururla gördüğüm lüzum üzerine AK Parti İl Başkanlığı görevini bu gün itibarıyla bırakıyorum' dedi.
 
 Mardin Artuklu İlçe Başkanı istifa etti
 
AK Parti merkez Artuklu İlçe başkanı Olcay Sekizkardeş istifası ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yılından beri İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek şöyle dedi:
“2014 tarihinde atandığım Artuklu İlçe Başkanlığı görevinden tarafıma Genel Merkezimizce yapılan tebliğ gereğince istifa etmiş bulunmaktayım. Siyasete başladığım AK Parti Gençlik kolları teşkilatında inandığım bu kutlu davanın neferi olarak tarafıma verilen görevleri layıkıyla gerçekleştirmeye çalıştım. Bu kutlu davanın küçük zerresi olarak, mazlumların tek umudu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda her zaman bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim. Makamlar için değil, gelecek nesillerimize büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için her zaman ömrümüzü ve zamanımızı vakfedeceğiz. Davamızda görev değişikliği olsa da, gönlümüzde 14 asırlık dava aşkımız son nefesime kadar devam edecektir.” 
 
              image
 
                                 ZORLA İSTİFA ETTİRİLDİK
 
AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığından öncekigün istifa eden Adil Esen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biz bu yolda çok çalıştık ve biz bu uğurda bilinen ve bilinmeyen çok bedeller ödedik. Bu iş elbette çok tartışılabilir, yorumlanabilir. Şu biline ki biz istifa ettirildik" dedi.
Geçtiğimiz gün Bolu'ya gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hacı Turan ile AK Parti Kilis Milletvekili, İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu, parti yönetimiyle bir araya geldi. Turan ve Devecioğlu'nun AK Parti il yöneticileri ile yaptığı görüşmenin ardından dün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen görevinden istifa ettmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR