Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKŞENER İÇİN İHRAÇ TALEBİ
AKŞENER İÇİN İHRAÇ TALEBİ
MHP tüzüğünün 11. maddesinin ihlali gerekçesiyle Meral Akşener, Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç'in, parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasının uygulanması talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kuruluna sevklerine karar verildi.
16 Ağustos 2016, 08:31
 
MHP'nin basın biriminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Parti üyelik görev ve sorumluluklarını gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 11. Maddesinin ihlali sebebiyle, her biri için ayrı ayrı tatbik olunmak üzere aynı sevk maddeleri ile Meral Akşener, Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkında Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 'Kesin Çıkarma Gerektiren Haller' başlıklı 78. Maddesinin 4. Fıkrasının c-e-g-h-i bendleri ve parti tüzüğünün 81. Maddesinin kapsamı ve gereğince kesin çıkarma cezasını gerektiren hallerin varlığı karşısında parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasının uygulanması talebiyle Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak sevklerine karar verilmiştir."
 
image
 
Meral Akşener ile birlikte 20'ye yakın isim hakkında ihraç sürecini başlatacağı öğrenildi.
 

 Merkez Disiplin Kurulu'nun toplanacağı ve kavga çıkan alternatif bayramlaşma törenini düzenleyen Meral Akşener ile birlikte 20'ye yakın isim hakkında ihraç sürecini başlatacağı öğrenildi.Bayramlaşma töreniyle ilgili "bardağı taşıran son damla" yorumu yapan parti kaynakları da "ihraçlar yaşanacak" dedi.

AKŞENER: YANGINDAN MAL KAÇIRMAK

Meral Akşener, ihraç talebine twitter'dan yanıt verdi: Akşener, disipline sevk edilmesini sosyal medya hesabından paylaştığı, "Güzel bir atalar sözümüz var: "Yangından mal kaçırmak" Tedbirli ihraç istemiyle disipline sevk edildiğimi öğrenince, hatırıma geldi" mesajıyla tepki gösterdi.

 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR