Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAZERETSİZ DÖNMEYENLERİ AÇIKLADI
MAZERETSİZ DÖNMEYENLERİ AÇIKLADI
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ soruşturması kapsamında yurt dışından geri çağrılan ancak dönmeyen memur sayısının 32 olduğunu açıkladı. .
12 Ağustos 2016, 10:59
 
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ soruşturması kapsamında yurt dışından geri çağrılan ancak dönmeyen memur sayısının 32 olduğunu açıkladı. Çavuşoğlu, ""FETÖ’nün iadesiyle ilgili işlemler devam ediyor. Adalet Bakanlığı’mız dosyayı hazırlıyor. Bazı olumlu sinyalleri de almaya başladık. Ve 23-24 Ağustos’ta bir grup heyet, ABD Adalet Bakanlığı'ndan bir heyet Türkiye’ye geliyor" dedi.
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara'yı ziyaret eden İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, konsolosluklarda ve büyükelçiliklerde görevli 32 FETÖ şüphelisinin farklı ülkere firar ettiğini açıkladı.
 
"MAZERETSİZ VE İZİNSİZ DÖNMEYEN 32 KİŞİ VAR"
 
15 Temmuz darbe girişimine ismi karışan Dışişleri Bakanlığı personeli hakkında da açıklama yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Mazeretsiz ve izinsiz dönmeyen kişi sayısı 32'dir. Diğer ülkelere kaçtıkları bilgisini aldık. Kaçtıkları ülkelerle de temasa geçtik." dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR