Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ MODEL'E ARKADAŞINDAN DAYAK
ÜNLÜ MODEL'E ARKADAŞINDAN DAYAK
2014 Miss Turkey güzeli Gizem Koçak'ın, 1,5 yaşındaki kızıyla gittiği arkadaşının evinde hakaret ve tehditlere maruz kaldığı ortaya çıktı. Geçen yıl 18 Mayıs'ta yaşanan tartışma sırasında aldığı darbelerle dayak yiyen ünlü model, arkadaşının kapıyı kilitlemesiyle bir de eve hapsedildi. Ünlü model şiddete uğradı.
15 Nisan 2022, 11:53
 
 
Miss Turkey 2014 dördüncüsü Gizem Koçak'ın, kızıyla gittiği arkadaşının evinde üstüne kapı kilitlenerek hakaret, dayak ve tehditlere maruz kaldığı ortaya çıktı.
 
Miss Turkey güzeli Gizem Koçak'a yanında bebeği olduğu halde İstanbul Maslak'ta yanına gittiği kadın arkadaşı tarafından şiddete uğradığı ortaya çıktı.
 
image
 
Tescilli güzel 1 ,5 yaşındaki kızını da yanına alarak arkadaşı Ayşegül K.'nın Maslak'taki evine gittikten sonra şiddete uğradı..
 
Misafir olduğu evde  tartışmaya başlayan ikili, iddiaya göre birbirlerine tehdit ve hakaret içerikle sözler sarf etti. Kısa süre sonra arbedeye dönen tartışmada, yine iddiaya göre arkadaşı tarafından yumruklarla dövülen ünlü model bir de arkadaşı tarafından eve hapsedildi.
image
 
Kapıyı kilitleyerek Koçak'ın evden çıkmasına engel olan Ayşegül K.'nin yumrukları yine iddiaya göre Koçak'ın küçük kızına da isabet ettiği iddia edildi..
 
Ayşegül K.'nin arkadaşı Ömer'in eve gelmesiyle daireden ayrılan ünlü model karakola giderek şikayetçi oldu. Arkadaşıyla yaşadığı olaylı gecede darp edilerek hürriyetinin kısıtlandığını belirten Koçak'ın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
image
 
İfadesi alınan olayların odağındaki arkadaşı, Koçak'la tartıştıklarını kabul ederek "Alkol alıyorduk, bir süre sonra aramızda tartışma çıktı, evi dağıtıp eşyalarımı kırmaya başladı, çok sinirliydi, beni dövmeye çalıştı, erkek arkadaşım geldiğinde kurtulabildim. Asıl darp edilen benim" diyerek suçlamaları reddetti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR