Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇ OYUNCUYA UYUŞTURUCU GÖZALTISI
GENÇ OYUNCUYA UYUŞTURUCU GÖZALTISI
Yasak Elma’ dizisinde “Lila” rolünü oynayan Ayşegül Çınar hakkında, kimliğini saklı tutan bir kişi tarafından uyuşturucu ihbarında bulunuldu. Polis, Çınar’ın Etiler’deki evinin otoparkında bulunan aracını aradı. Yapılan aramada aracın bagaj bölümünde 15 gram esrar ve 5 gram eroin buldu.Eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile beraber gözaltına alındı.
10 Mart 2021, 08:35
 
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar  arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine yakın noktada polis çevirmesi sonucu yapılan aramada uyuşturucu bulunup arkadaşı ile birlikte gözaltına alınmıştı.
 
Genç oyuncunun ifadesi üzerine savcının talimatıyla Ayşegül Çınar'ın eski sevgili Furkan Çalıkoğlu da gözaltına alınıp sorgulandı.
 
         image
 
Ayşegül Çınar eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendisine tuzak kurduğunu iddia etmişti.
 
Çınar’ın bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı Çalıkoğlu hakkında tehdit edildiği sebebiyle savcılığa şikayette bulunduğu ortaya çıkınca polis soruşturması genişletilmişti.
 
image
 
Yasak Elma’ dizisinde “Lila” rolünü oynayan Ayşegül Çınar hakkında, kimliğini saklı tutan bir kişi tarafından uyuşturucu ihbarında bulunuldu. 
 
Polis, Çınar’ın Etiler’deki evinin otoparkında bulunan aracını aradı. Yapılan aramada aracın bagaj bölümünde 15 gram esrar ve 5 gram eroin buldu.
 
Arka arkaya park etmiş iki otomobilden birinde birlikte oturan oyuncu Ayşegül Çınar ile arkadaşı Nimet Y.’ye Genel Güvenlik Taraması (GBT) yapan polis daha sonra araçlarda arama yaptı. Yapılan aramada, Çınar’a ait olduğu tespit edilen lüks otomobilin bagajında toplamı 19 gram olan iki ayrı uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan genç oyuncu ile arkadaşı sorgulanmak üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği'ne götürüldü.
 
image
 
Ayşegül Çınar ve yanındaki arkadaşı gözaltına alınıp Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. 
 
 "Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Kurtulamadığım eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu" dedi.
 
Emniyette ifade veren Çınar,ifadesinde hayatında hiç uyuşturucu kullanmadığını, böyle ortamlarda da bulunmadığını söyledi. Çınar gözyaşları içinde "Bana kurtulmaya çalıştığım, ama beni sürekli tehdit eden eski erkek arkadaşım tuzak kurdu '' dedi. Uyuşturucu ile ilgisi olmadığını, hiç uyuşturucu kullanmadığını ve olayın eski erkek arkadaşının kendisine kurduğu bir komplo olduğunu ifade etti.
 
Genç oyuncunun ifadesi üzerine savcının talimatıyla eski sevgili Furkan Çalıkoğlu da gözaltına alındı.
 
Çınar’ın bir süre önce Çalıkoğlu hakkında tehdit nedeniyle savcılığa şikayette bulunduğu belirlendi. Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar, Furkan Çalıkoğlu ile Nimet Y., çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
image
 
Oyuncu Ayşegül Çınar'ın avukatı Şerdar Öktem tarafından kamuoyuna yönelik bir açıklama paylaşıldı
 
                      image
                
                          image
 
Yasak Elma dizisinin Lila'sı olarak tanınan Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya'da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculuk yapmaya başladı.Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat verdi. 
 
Furkan Çalıkoğlu'nun avukatı Mehmet Ali Özel yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
 
"7 Mart 2021 tarihinde Ayşegül Çınar'ın aracında yakalanan uyuşturucu sebebiyle gözaltına alınması olayı ile ilgili olarak müvekkilimiz Furkan Çalıkoğlu'nun uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur.
Müvekkilimiz ile Ayşegül Çınar 14/02/2021 tarihinde ayrılmışlardır. O tarihten itibaren müvekkilim bütün telefon ve sosyal medya hesaplarından Ayşegül Çınar'ı engellemiş ve kendisi ile irtibat kurmasının önüne geçmiştir. Ayşegül Çınar ise buna rağmen sahte hesaplardan müvekkilime ulaşmaya çalışmış farklı numaralardan müvekkilime mesajlar atmıştır. Müvekkilimden karşılık alamayınca bu defa ortak arkadaşlarını araya sokarak müvekkilimi Bebek'e çağırmıştır. Bu husus mesaj kayıtları ve tanık beyanları ile her türlü şekilde ispat edilecektir. Ayşegül Çınar'ın müvekkilimiz hakkındaki asılsız iddiaları tamamen suçtan kurtulmak için atılmış iftiradır. Müvekkilimin intikam almaya ihtiyacı yoktur, zira Ayşegül Çınar'dan müvekkilimin kendisi ayrılmıştır."
 
Ayşegül Çınar'ın müvekkilinden intikam almaya çalıştığını iddia eden Özel, "Müvekkilimi barışmaya zorlamış, başarılı olamayınca bu defa da uyuşturucunun aracına müvekkilim tarafından konulduğu iddiasıyla müvekkilimi kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışmaktadır. Müvekkilimin bir başkasının aracına uyuşturucu bıraktığı iddiası mantıkla izah edilemez bir iftiradır. Müvekkilimin ismini kullanarak akla ziyan iddialarla suçtan kurtulmaya çalışan Ayşegül Çınar'ın müvekkilimin itibarı ve kişisel haklarına saldırı mahiyetinde konusu suç teşkil eden iddialarıyla ilgili olarak cezai ve hukuki olarak tüm yasal yollara başvuracağız" dedi.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR