Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KEVIN SPACEY DAVASINDA ŞOK GELİŞME !
KEVIN SPACEY DAVASINDA ŞOK GELİŞME !
Pedofil çetesi skandalında son perde: Kevin Spacey ve Epstein'in sağ kolunun tahttaki fotoğrafı, gözleri Kraliyet ailesine çevirdi.Ghislaine Maxwell, bu hafta hakkındaki suçlamalar doğrultusunda tutuklandı
5 Temmuz 2020, 22:25
 
Pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in sağ kolu olarak nitelendirilen Ghislaine Maxwell’in Buckingham Sarayı’ndaki tahtta Kevin Spacey ile birlikte çekildiği fotoğrafın ortaya çıkması Epstein skandalına yönelik gözlerin bir kez daha Kraliyet ailesine çevrilmesine neden oldu.
 
Daily Telegraph’ın Cumartesi yayımladığı fotoğrafta, daha önce cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Kevin Spacey, Maxwell ile Londra’daki resmi konutta birlikte görünüyor. Fotoğrafın 2002 yılında çekilmiş olduğu düşünülüyor.
 
Spacey’e yöneltilen suçlamaların ardından oyuncunun House of Cards dizisindeki rolüne son verilmişti.
 
Öte yandan Spacey ve Maxwell’in o dönem neden Buckingham Sarayı’nda bulunduğu belirsizliğini koruyor.
 
İkilinin taht odasına Prens Andrew tarafından davet edilmiş olabileceği düşünülüyor. Prens Andrew’un da üstünde Epstein ile olan ilişkisinin detaylarını açıklama konusunda kamu baskısı bulunuyor. Virginia Roberts Giuffre, Prens Andrew’a yönelik suçlamalarda bulunmuştu.
 
image
Pedofil milyarder Epstein'ın sağ kolu Ghislaine Maxwell tutuklandı, gözler Prens Andrew'da
Giuffre, reşit değilken Prens Andrew ve bir başka kişiyle cinsel ilişkiye zorlandığını açıklamıştı. Prens Andrew iddiaları yalanlamıştı.
 
Hem Buckingham Sarayı’nın hem de Prens Andrew’un sözcüsünün fotoğrafa dair açıklama yapmayı reddettiği aktarıldı.
 
Epstein’ın arkadaşlarından biri olan Prens Andrew’un Giuffre ve Maxwell ile çekildiği fotoğraf daha önce gündeme gelmişti.
 
Kasım’da yayımlanan BBC röportajında Prens Andrew, Giuffre ile daha önce hiç karşılaşmadığını ve basında yer alan fotoğrafın da üzerinde oynanmış olabileceğini iddia etmişti.
 
Öte yandan Kevin Spacey de hakkındaki cinsel saldırı ve istismar suçlamaları reddetse de oyunculuk kariyeri Kasım 2017’de yıkıma uğramıştı.
 
CNN’in Kraliyet muhabirlerinden Max Foster, bahsi geçen fotoğrafta yer alan tahtın monarşinin otoritesini simgelediği ve bu nedenle kimsenin tahta oturmaya izni olmadığını belirtti. 
 
Bu, Kraliçe ve ülkeye saygısızlık olarak görülecektir.
 
Jeffrey Epstein’in daha önce sevgilisi olan Maxwell, seks amaçlı insan kaçakçılığı suçlamalarıyla Perşembe tutuklanmıştı.
 
Tutuklanmadan önce Maxwell’in Paris’te lüks bir konutta gizlendiği ileri sürülmüştü.
 
Maxwell’in, pandemi boyunca Paris’te kaldığı ve ABD’de herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalması durumunda iadesinin önüne geçebilmek için Fransız vatandaşlığından yararlanmayı umduğu belirtilmişti.
 
Maxwell’in tutuklanmasının ardından konuşan federal savcı şu ifadeleri kullanmıştı:
 
Maxwell, Epstein’in çocukları istismar etmek için seçmesi, yakınlaşması ve bir araya gelmesinde kritik bir rol oynuyordu, bazı durumlarda o da istismara oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR