Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜZELLİK KRALİÇESİ ÖLÜ BULUNDU
GÜZELLİK KRALİÇESİ ÖLÜ BULUNDU
2018 Miss Universe Yeni Zelanda finalisti Amber-Lee Friis, 23 yaşında hayatını kaybetti. Güzellik yarışmasının genç finalistinin, evde ölü bulunduğu açıklandı Genç modelin ölümüyle ilgili pek fazla detay bilinmese de intihar ihtimali üzerinde duruluyor.
23 Mayıs 2020, 18:57
 
2018 yılında Yeni Zelanda'da düzenlenen güzellik yarışması Miss Universe'de finalist olarak yarışmayı tamamlayan 23 yaşındaki Amber-Lee Friis yaşamını yitirdi.
 
Arkadaşlarının kendisinden haber alamaması üzerine polis ihbarında bulunduğu ve genç kadının ölümünün bu şekilde ortaya çıktığı da gelen bilgiler arasında. 
 
image
 
23 yaşındaki Friis'in ölüm nedeniyle ilgili henüz net bir şey olmasa da, ilk bulguların intihar olduğu belirtiliyor. Kesin bir sonuca varmak için çalışmaların sürdüğü belirtilirken, yarışmanın organizatör de, genç ismin ölümüyle ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. 
 
CEO Nigel Godfrey, “Amber’ın trajik ölümünü öğrenmiş bulunuyorum. O çok samimi, dürüst ve enerji dolu bir insandı. Onu çok seviyor ve saygı duyuyorduk. Huzur içinde uyu” dedi. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR