Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CAZ SEVERLER İÇİN ÜÇ ÖZEL KONSER
CAZ SEVERLER İÇİN ÜÇ ÖZEL KONSER
Bu hafta sonu Caz dünyasının yıldızları peş peşe CRR'de sahne alıyor. Mini Caz festivali Pazartesi akşamına da taşıyor. İstanbul’un müzik takviminde ender rastlanacak konserleri kaçırmayın!
14 Şubat 2020, 14:39
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda 15-16 ve 17 Şubat’ta caz severlere özel 3 konser gerçekleşecek. Ünlü basçı Avishai Cohen Triosu ile 15 Şubat’ta, İtalyan şarkıcı ve söz yazarı Chiara Pancaldi 16 Şubat’ta, beşlisini oda rock müzik orkestrasına dönüştürmeyi hedefleyen Vincent Peirani ise 17 Şubat’ta CRR’de konser verecek.
 
50 Yaşında, 50 Ülkede, 50 Konser
 
Ünlü virtüöz basçı, besteci ve vokal Avishai Cohen, 50. yaşını, tüm dünya soundlarını temsil eden yeni projesi ‘50 50 50’ ile 50 ülkede 50 konser vererek kutluyor. Cohen proje kapsamında 15 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de CRR’de İstanbullu cazseverlerle buluşacak. Konserde sanatçıya piyanoda Elchin Shirinov, davulda Noam David eşlik edecek. Sanatçı ayrıca, ‘Avishai Cohen Müzik Ödülü 2020’ ile de genç sanatçılara kendi albümünü kaydetmek ve yayınlamak için eşsiz bir fırsat sunuyor.
 
image
 
Brezilya’dan Caz Esintileri
 
İtalyan caz şarkıcısı ve söz yazarı Chiara Pancaldi, Brezilya’dan esintiler taşıyan müziğiyle ilk kez 16 Şubat Pazar saat 20.00’de İstanbullu caz severlerle buluşacak. Dünyanın pek çok ülkesinde konserler veren ve ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşan Pancaldi CRR’deki konserinde, "Songs Don't Grow Old Alone" albümünden şarkılar seslendirecek.
 
"Oda Rock Müzik Orkestrası"
 
17 Şubat’ta, Avrupa cazının en karizmatik isimlerinden Fransız sanatçı Vincent Peirani, klasik rock’ı caza dönüştürdüğü Living Being II (Night Walker) albümüyle CRR’de olacak. Konserde Peirani ve akordeonuna saksafonda Emile Parisien, klavyede Tony Paeleman, bas gitarda Julien Herné ve davulda Yoann Serra eşlik edecek.Vincent Peirani, grubunun 'oda rock müzik orkestrası' olmak istediğini söylüyor ve kanıt olarak."Living Being II - Night Walker"ı gösteriyor.image
 
80 ve 20 TL arasında değişen konser biletleri, CRR Konser Salonu Gişesi ve Biletix’ten temin edilebilir.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR