Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
3 ÜNLÜ SUNUCUNUN ÖDÜL PROTESTOSU
3 ÜNLÜ SUNUCUNUN ÖDÜL PROTESTOSU
Didem Arslan Yılmaz, İrfan Değirmenci ve Fatih Portakal, Altın Kelebek ödülleri aday adayları listesinde yer almak istemediklerini belirtti.
3 Ekim 2019, 11:55
 
Habertürk TV Sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Halk TV Sunucusu İrfan Değirmenci ve FOX TV Sunucusu Fatih Portakal, Altın Kelebek ödüllerine aday olarak gösterilmek istemediklerini belirtti.
 
Her sene verilen Altın Kelebek ödülleri için "En iyi kadın sunucu" ve "En iyi erkek sunucu" dallarında aday adayı olarak gösterilen Didem Arslan Yılmaz, İrfan Değirmenci ve Fatih Portakal, adaylıktan çekilmek istediklerini belirtti.
 
"BU TİYATRONUN İÇİNDE YER ALMAK İSTEMEM"
Habertürk TV Sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Altın kelebek ödüllerine yine aday gösterilmişim. Ancak son yıllarda 'tartışmalı' ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları 'önceden belli olduğu' tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem" ifadelerini kullandı.
 
"OYUNUNUZUN PARÇASI OLMAK İSTEMİYORUM"
FOX TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal da Didem Arslan'ın açıklaması sonrasında adaylıktan çekilmek istediğini belirtti. Portakal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "#Altınkelebek’e aday adayı olduğumu öğrendim. Aday adaylığında yer alan ismimin çıkarılmasını istiyorum. Gerekçem, Didem Arslan’ın düşündüğü gibi sonucunun önceden belli olması. Yetkililer talebimi dikkate alırlar umarım. Oyununuzun parçası olmak istemiyorum" ifadelerini kullandı
 
"DANIŞIKLI DÖVÜŞÜNÜZE BAŞKA PEHLİVAN BULUN"
Didem Arslan Yılmaz'ın açıklamasının ardından kendisinin de aday adayları arasında olduğunu belirten İrfan Değirmenci de adaylığı peşinen reddettiğini söyledi. Değirmenci, paylaşımında "Şimdi baktım benim de adımı yazmışlar aday adayı diye. Didem Arslan Yılmaz haklı. Çıkarın benim de adımı o listeden. Reddediyorum peşinen. Şampuan reklamınıza başka figüran, danışıklı dövüşünüze başka pehlivan bulun!" ifadelerini kullandı.
 
 
DEĞİRMENCİ DAHA ÖNCE ALDIĞI ÖDÜLÜ SOMA'DA KATLEDİLEN MADENCİLERE ADAMIŞTI
İrfan Değirmenci 2014 yılında değer görüldüğü ödülü Soma'daki maden katliamında yaşamını yitiren işçilere adamıştı. Konuşmasıyla büyük beğeni toplayan Değirmenci 2013'te törenin Gezi Direnişi nedeniyle yapılmadığını hatırlatarak, "O günlerde kelebekler daha özgürdü, daha renkliydi" demişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR