Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NECLA NAZIR HACI OLMUŞ
NECLA NAZIR HACI OLMUŞ
'Dünya işlerinden elini eteğini çekmesiyle' bilinen Nejla Nazır, uzun zamandır 'Menzil tarikatıyla' bağlantılı olduğu bilinen Semerkand TV'de 'Hanımlar Buyurun' adlı bir program yapıyor.
25 Eylül 2019, 20:50

 

Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır'ın da her şeyden elini eteğini çektiğini belirterek "Annem hacı oldu, bir TV kanalında dini sohbet programı yapıyor" açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, geçen günlerde Beyaz TV'deki "Mertçe Sohbetler" programına konuk oldu.

Tuğçe Tayfur’un açıklamalarında, babası Ferdi Tayfur'un müziği bıraktığı yönündeki sözleri çokça konuşuldu. O röportajda dikkat çeken bir açıklama ise anne Necla Nazır’la ilgiliydi. Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır'ın da her şeyden elini eteğini çektiğini belirterek "Annem hacı oldu, bir TV kanalında dini sohbet programı yapıyor. Annem için bir film senaryosu yazdım ama artık oynamak istemiyor" açıklamasında bulunmuştu.

image

Peki, anne Necla Nazır’ın dini sohbet programı yaptığı TV kanalı hangisiydi?  Necla Nazır, uzun süredir “Menzil tarikatıyla” bağlantılı olan Semerkand TV'de “Hanımlar Buyrun” adlı programı yapıyor.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR