Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SWEAT FEST’E DANS FABRİKA İLE HEYECAN
SWEAT FEST’E DANS FABRİKA İLE HEYECAN
Küçükçiftik Park’ta gerçekleştirilen Sweat Fest katılımcıları Calvin Klein X Dans Fabrika High Heels ve Calvin Klein X Dans Fabrika Urban Dance ile unutulmaz anlar yaşadılar.
14 Temmuz 2019, 23:23
 
Calvin Klein X Dans Fabrika High Heels seansında dans eğitmeni Çisil Sıkı’nın verdiği sahne kareografisi ile sahnede dans coşkusunu yaşayan spor tutkunları, doysasıya dans ettiler.image
 
Calvin Klein X Dans Fabrika Urban Dance seansında ise Ömer Yeşilbaş hiphop dansı eğitimi verdi. Dans etmeyi seven sporseverleri bir araya getiren dans festivalin en beğenilen şovlarından biri oldu.
 
Her iki performansta da CALVIN Klein Performans ürünlerini deneyimleyenler günü CK Perfomance’ın rahatlığı ile geçirdiler.
 
image
 
Festivalde Calvin KleinXDans Fabrika performanslarınaa katılan çok sayıda tanınmış sima da vardı. Şule Karaok, Erman İştahlı, Erdem Oraylı, Burcu Kuş, Ezgi Avcı, Güray Gürsel de (Burusvillis) dans tutkusunu yaşayanlar arasındaydı.
 
image
 
Spor giyimde bir tarz benimseyenlerin ilk aklına gelenler arasında CALVIN Klein Performans Koleksiyonu geliyor. Her mevsim için modern ve çok yönlü aktivite sunan Calvin Klein Peformans koleksiyonu, aktif bir yaşam tarzıyla yeni deneyimler arayanlar için yenilikçi ve fonksiyonel olarak harmanlanmış yüksek teknoloji kumaşlardan üretiliyor. Calvin Kelin Performans divizyonu; aynı anda hem sıcak hem de rahat tutan spor giyim ürünleri ile hareket özgürlüğü sağlayan, herkesin kendisine yakışanı bulabileceği farklı renk ve model alternatifleri ile spor yapmayı sevdiriyor.
 
image
 
Uyum ve fonksiyon temeli üzerine kurulu, her yeni aktif modayı tanımlıyor. Tasarımlarında modadan esinlenilen CALVIN Klein Performans, yenilikçi kumaş teknolojisini klasik Amerikan tasarım öğeleriyle birleştiren trend odaklı, modern parçalara sahip…

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR