Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SIRP MANKEN'E İSTANBUL'DA FECİ DAYAK
SIRP MANKEN'E İSTANBUL'DA FECİ DAYAK
Sırp Model Tanja Dukic, Beşiktaş Asayiş Şube Müdürlüğü'ne verdiği ifadesinde yaşadığı kan donduran dehşet anlarını anlattı.'' Öyle acımasızca dövdü ki dayanacak halim kalmadı işkenceye dönen dayak yüzünden altıma işedim ve ağzımdan ,kulaklarımdan kan geldi.Soğuk duşa itti burada da vahşice darbeler vurdu ''
6 Haziran 2019, 22:12
 
Sırp model Tanja Dukiç Ortaköy'de iki yıldır birlikte yaşadığı Model Ajansı sahibi  Çağrı T.'nin kendisini vahşice darp ettiğini iddia ederek polise başvurup şikayetçi oldu.
 
İstanbul'da kaçak olarak  çalıştırdığı Sırp mankeni hunharca döven Çağrı T. hakkında polis araştırma ve soruşturma başlattı. Güzel model yediği gaddarca dayak sonucu İşadamının elinden kaçarak kurtuldu. Yolda gördüğü birinden yardım alarak  polise başvuran Sırp model Çağrı T.den şikayetçi oldu .
 
image
 
 Sırp Model Tanja Dukic, Beşiktaş Asayiş Şube Müdürlüğü'ne verdiği ifadesinde yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Türkçe bilmediği için tercüman eşliğinde ifade veren Dukiç, 2 yıl önce Türkiye'ye çalışmak amacıyla geldiğini söyleyerek, "Çağrı T. benim hem patronum erkek arkadaşımdı. Kendisiyle 2 yıl önce tanıştım. Yaklaşık 1,5 yıldır Çağrı T.'nin Ortaköy'deki ikametinde kalmaktayım.

2 Haziran 2019 günü sat 20.00'de Çağrı ile ikametinde kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Bu tartışma 4 saat sürdü. Tartışma büyüyünce saat 00.00'da Çağrı beni tekme ve yumruklarla darp etti. Darbeler netincesinde vücudumun birçok yerinde vahşice dövülmenin sonucu kanama ve morluklar oluştu.

image

Kurtulmak istediğim sırada Çağrı boğazıma bıçak dayadı.

2 gün boyunca bulunduğum odanın kapısını kilitleyerek beni hapsetti ve dışarıya çıkmamı engelledi. 3 Haziran 2019 günü saat 10.00 sıralarında kapının kilidini açtı ve beni bıraktı" dedi.

.Dışarıya çıktığını, tanımadığı bir kişiye yaşadıklarını anlattığını, onun yönlendirmesi ile polise gittiğini söyleyen Tanja Dukiç, "Beni darp eden, tehdit eden, hakarette bulunan, özgürlüğümü kısıtlayan Çağrı T.'den davacı ve şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum" diye konuştu.
 
ACIMADAN GADDARCA DÖVDÜ
 
Tanya Dukiç, basına yaptığı açıklamada psikolojisinin tamamen bozulduğunu, olay günü fotoğraf çekimi için dışarı çıktığını ve Çağrı T.'nin kendisini aldığını anlattı.
Dukiç, "Çağrı ile aramızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Ona 'kavga etmeyelim' dedim. Ancak o vurmaya devam etti. Beni itti. Yere düştüm bacaklarıma vurdu.
 
image
 
Dayaktan Altıma İşedim.
 
Öyle acımasızca dövdü ki dayanacak halim kalmadı işkenceye dönen dayak yüzünden altıma işedim ve ağzımdan ,kulaklarımdan kan geldi.Soğuk duşa itti beni. Vahşice beni dövdü.
 
Bıçağı boğazıma dayadı ,beni öldürmek istedi.
 
Şiddetten sonra ben yaşadığımı hissetmemeye başladım. Beni odaya kitledi; beni bıçakla öldüreceğini söyledi" ifadelerini kullandı.
 
Tanja Dukiç polis ifadesinin ardından  Türkiye'den ayrılarak Sırbistan'a gitti.Polisin işkence ve vahşice şiddet sonucu yaralamaya sebep olup özgürlüğü kısıtlayan ve kaçak Çağrı T. hakkında yaptığı işleme ulaşılmaya çalışılıyor.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR