Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ATHENA O SÖZLERLE MİLYONLARA SESLENİYOR ...
ATHENA O SÖZLERLE MİLYONLARA SESLENİYOR ...
Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, 'Her Şey Güzel Olacak' şarkısını seslendirmeden önce "Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan insanlar olarak daha aydınlık günlerde buluşacağız" dedi. Ardında da büyük bir coşkuyla şarkısını söyledi.
14 Mayıs 2019, 22:26
 
Koç Spor Fest Üniversite Oyunları kapsamında ünlü rock müzik grubu Athena Samsun’da sahneye çıktı ve son günlerde milyonların dilindeki slogan olan '' Her şey güzel olacak '' şarkısını Samsun'da coşkuyla söyledi...
 
TIKLA MİLYONLARIN SÖYLEDİĞİ '' HERŞEY GÜZEL OLACAK '' ŞARKISINA EŞLİK ET. https://www.youtube.com/watch?v=MDVIB081k6k
 
 
Athena 'Her Şey Güzel Olacak' şarkısına ''  Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan insanlar olarak daha aydınlık günlerde buluşacağız '' diye başladı.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları ile beraber 19 Mayıs 1919'da Milli Mücadele'yi başlatmak üzere Samsun'da çıktıkları Tütün İskelesi'nin karşısında Kurtuluş Yolu üzerinde kurulan platformda sahne alan Athena, Samsunlular'a unutulmaz bir gece yaşattı.
 
image
 
YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında verdiği iptal kararı sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz, “Her Şey Güzel Olacak” şarkısına başlamadan önce bir kısa bir konuşma yaparak, “Bu ülkede çok farklı dinler, çok farklı diller, çok farklı insanlar, hepimiz başka bir yerden gelmiş olabiliyoruz. Fakat tek bir ortak cümle var. O da saygı. Hepimiz birbirimize saygı göstererek, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlar olarak daha aydınlık günlerde buluşacağız” dedi.
 
        image
 
Gökhan Özoğuz, şarkı arasında hayranlarına seslenerek, “Milli Mücadele’nin başlamış olduğu bu iskelede sizlerle beraber olmak bambaşka bir duygu. Çok teşekkürler dedi
 
Şeffaf Gazete.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR