Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SILA'DAN MAHKEME SONRASI 8 MART MESAJI
SILA'DAN MAHKEME SONRASI 8 MART MESAJI
Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na yönelik "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından hâkim karşısına çıktı.
8 Mart 2019, 13:04

 

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na yönelik "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından hâkim karşısına çıktı.

Duruşma sonrası açıklamada bulunan Kural, davasının ve haklılığının sonuna kadar takipçi olduğunu ifade etti. Mahkeme heyeti, duruşmanın 22 Nisan'a ertelenmesine karar verdi.

Kural, adliye önünde bir gazetecinin de, "Sevdiğiniz kadınla duruşma salonundaydınız" demesi üzerine, ünlü oyuncu "Eskiden sevdiğim kadındı. Bir şey hissetmedim" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural ile şiddet davası sonrası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sıla'nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı. İşte Sıla'dan 8 Mart Kadınlar Günü paylaşımı.
 
32 YILDIR ÖLDÜRÜLEN HER KADININ ADINI BİLİYORUZ AMA..."
 
Sıla, sosyal medya hesabından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir paylaşım yaptı. "Sadece 2018 yılında 400 kadın cinayete kurban gitti" ifadelerini kullanan Sıla, feminizmin öncülerinden olan "Kadının Adı Yok" ve "Aslında Özgürsün" gibi kitapların yazarı Duygu Asena anısına çekilen videoyu paylaştı. Sıla, seslendirdiği videoyu "'Duygu Asena' bir kadın hakları manifestosu niteliğindeki 'Kadının Adı Yok' eserini 1987 yılında yazdı. Sadece 2018 yılında 400 kadın cinayete kurban gitti. 32 yıldır öldürülen her kadının adını biliyoruz ama hala kadının adı yok..." notuyla takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR