Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEDA SAYAN OĞULCAN'A FUTBOLU BIRAKTIRMIŞ
SEDA SAYAN OĞULCAN'A FUTBOLU BIRAKTIRMIŞ
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in tıpkı babası gibi iyi bir futbolcu olduğunu belirterek "Çok iyi bir solaktı, tıpkı babası gibi! Ama Seda Sayan'ın oğlusun, torpillisin diye çok üstüne gidip onu üzdüler. Ben de ona futbolu bıraktırdım" dedi.
22 Ocak 2019, 21:42
 
Seda Sayan, Beşiktaş'ın efsane futbolcularından olan şimdinin TV spor yorumcusu Sinan Engin ile evliliğinden olan oğlu Oğulcan'ın futbolu bırakmasının nedenini konuk olduğu Müzik Dünyası programında açıkladı. 
 
image
 
Sayan, "Oğulcan, babası gibi çok iyi bir solaktı ama 'torpillisin' deyip, onu çok üzdüler. Ben de futbolu bıraktırdım" dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde yaptığı, “Oğlum fakir kızla evlensin” açıklamasıyla çok konuşulan Seda Sayan, tepkilere bir hayli sinirlenmişti.
 
Sayan, gelen eleştirilere, "Benim açıklamam yanlış anlaşıldı. Fakirleri aşağılıyor gibi algılandı. O zaman dizideki isimleri de değiştirsinler. Ben fakir olduğumu söylediğim için fakire fakir diyorum. Ben fakirlikten geldiğimi anlattığım için fakir diyorum. Ben çok fakirlik yaşadığım için çocuğum fakir bir kızla evlenirse onun da ailesine faydası olur dedim.
 
Neyi beğenmediniz anlamadım. Kimseye bir şey beğendirmek zorunda değilim" açıklamasını yapmıştı.
 
image
 
OĞULCAN ENGİN '' ANNEM NEDEN BÖYLE DEEDİ ŞAŞIRDIM ''
 
Dün akşam ödül törenine katılan Oğulcan, çıkışta annesinin sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: Annem evlenmemi istiyor da tabi ki aşık olduğum biriyle evlenmemi istiyor. Onun oradaki mantığı çok başka, onu ben de anlamadım neden öyle dedi.
''Aşık olduğun biriyle evlen'’ diyor. Sonra ‘fakir biriyle evlen’ diyor… ‘Fakir’ dediği durumu olmayan hani her şeyi benle yaşayıp heyecanlanan biri olsun istiyor ama ben aşık olduğum kadınla evleneceğim" Oğulcan Engin son olarak sosyetenin tanınmış isimlerinden Sima Tarkan ile aşk yaşamıştı..
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR