Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALTIN ZAMBAK ÖDÜLLERİNE ÜNLÜ AKINI
ALTIN ZAMBAK ÖDÜLLERİNE ÜNLÜ AKINI
İş dünyasında en iyilerin bir araya geldiği Altın Zambak Ödül Töreni,İstanbul Akatlar Kültür Merkezi' nde gerçekleşti,gecede; iş, sanat, spor ve medya dünyasından birçok ünlü isim ödül aldı
7 Aralık 2018, 19:57

 

İstanbul Altın Zambak Ödül Töreni, Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. TUGİK ve Kral TV nin sponsorluğunda   Tuğçe Sarıkaya ile Gözde Coşkun'un ev sahipliği yaptıkları geceye ünlüler akın etti.

image

Gecenin sunuculuğunu ünlü manken ve oyuncu Şebnem Schefer ile Gökay Kalaycıoğlu yaptı.

İş, spor ve sanat dünyasın en iyilerinin buluştuğu İstanbul Altın Zambak Ödülleri, Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Düzenlenen gecede Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman yılın en iyi kulüp başkanı ödülüne layık görülüdü.

image

Sanat, spor, iş ve medya sektöründe birçok isime farklı kategorilerde ödüllerin verildiği gecede Beşiktaş belediye başkan vekili Tahir Doğaç,Modacı Yıldırım Mayruk,şarkıcılar Gökhan Tepe,Alişan,Ebru Polat,oyuncular Cemal Hünal, Gizem Karaca,Ece Pirim, Best Model Türkiye organizasyonu patronu Erkan Özerman,moda ikonu Işıl Reçber,müzisyen Behzat Gerçeker,Koreograf Asil Çağıl,Kıbrıslı TV program yapımcısı Orhan İsmailoğlu ,gecenin beğenilen defilesi ile göz dolduran moda tasarmcıları Perihan Demirdelen ve Leyla Uluk gecenin ödül alan dikkat çekici isimleri arasındaydı.

image

Gecede Safiye Soyman ,Ebru Polat ve Gökhan Tepe birer şarkı ile renk kattı.Koreograf Asil Çağıl yönetiminde moda tasarımcıları Perihan Demirdelen ve Leyla Uluk'un da yer aldığı karma  defileler gerçekleştirildi.

Altın Zambak Ödül Töreni, Perihan Demirdelen-Leyla Uluk defilesiyle açıldı gecede gerçekleşen 3 ayrı defile de izleyenlerden tam not aldı.

image

Podyuma açılış defilesi ile çıkan  başarılı tasarımcılar Perihan Demirdelen-Leyla Uluk  izleyenlerin beğenisini topladılar.

Asil Çağıl koreografisi ile gerçekleşen defilelerde Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Asya Öztürk, Ola Zaremba, Müge İskender,Melike Yalnız,  Özge Nur Ücel, Yasemin Yeniay, Amira Dizdar, Aslı Ceren Şimşek ve Ezgi Sultan Sorhan  gibi başarılı modeller  yer aldılar.

Şeffaf Gazete 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR