Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜZİK DÜNYASININ ACI KAYBI
MÜZİK DÜNYASININ ACI KAYBI
Magazin gündemini derinden sarsan acı haber bugün alındı. Birçok ünlüyle çalışan Yaşar Gaga ölüm haberi sevenlerini şoke etti.
7 Mart 2018, 14:03

 

 Magazin gündemi müzik dünyasının acı kaybı Yaşar Gaga ölüm haberi şoke etti.

Yaşar Gaga'nın cenazesi yarın Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından; Ortaköy Mezarlığı'na defnedi.

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun menajerliğini yapan Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşar Gaga, 25 Eylül 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu. Yaşar Gaga doğum tarihi ve biyografisi haberimizde yerini alıyor. Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğini üstlendi. Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilik de yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu'nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı.

1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi. Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR