Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YILBAŞI GECESİ EMNİYET BİLANÇOSU
YILBAŞI GECESİ EMNİYET BİLANÇOSU
İstanbul'da, yılbaşı gecesi Polisin yaptığı çalışmada, 215 kişi gözaltına alındı. Aramalarda 35 silah ele geçirilirken, tacizden yakalananların sayısının 3 olduğu öğrenildi.
2 Ocak 2018, 13:23
 
İstanbul Emniyeti, yılbaşı gecesi, kent genelinde 37 bin polisle görev yaptı. Özellikle Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Kadıköy’de yoğunlaşan tedbirlerde, ekipler adeta sabaha kadar kuş uçurmadı. Ağır vasıta araç yasağından, mobil güvenlik kamerasına; “dron savar” silahtan, “Kangal” köpekli ekiplere, çok farklı önleyici tedbirler alan polis, bir yandan da şüphelilerin yakalanması için çalışma yaptı.
 
215 GÖZALTI
Gece boyunca yapılan çalışmalarda, 23 bin 476 kişinin GBT (Genel Bilgi Tarama Sistemi) üzerinden sorgulandığı öğrenildi.  Sorgulanan şüphelilerden 215 şüpheli gözaltına alındı.  Yakalanan şüphelilerin 156’sı hakkında yakalama kararı olduğu öğrenildi.  Diğer şüphelilerin ise suç ve auç aleti sebebiyle gözaltına alındığı belirtildi.
 
image
 
35 SİLAH, 3 TACİZ GÖZALTISI
Edinilen bilgiye göre, her sene kameralara yansıyan taciz olaylarına bu sene pek rastlanmadı. Ancak taciz sebebiyle şikayetler üzerine 3 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Üst araması yapılan şüphelilerden 35’inin üzerinde silah bulunduğu için gözaltına alındığı öğrenildi. Diğer şüphelilerin ise, uyuşturucu, kesici alet, hırsızlık malı taşıma, Yankesicilik gibi suçlardan yakalandığı belirtildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR