Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEMET AKBAĞ'IN ÖDÜL TEPKİSİ
DEMET AKBAĞ'IN ÖDÜL TEPKİSİ
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde En iyi komedi kadın oyuncu ödülünü Hande Erçel'in alması hatırlatılınca Demet Akbağ, açtı ağzını yumdu gözünü.
12 Aralık 2017, 14:14

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde En iyi komedi kadın oyuncu ödülünü Hande Erçel'in alması hatırlatılınca Demet Akbağ, açtı ağzını yumdu gözünü.

Demet Akbağ, Hande Erçel'in komedi dalında ödül almasına; “Ben artık bu tip şeyleri değerlendiremiyorum. TV dizileri de oyunculuk anlayışı da artık beni aştı. Ödül törenini izlemedim, bir fikrim de yok. Tuhaf bence de. Belki de bizi bir ara güldürmüştür biz fark etmemişizdir. Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor? Ödül kategorilerinde türler de çok fazla oldu. Her şeye bir kategori çıktı.

O da bir türe girmiştir artık.

Bazı şeylere şaşırmamayı bir yaştan sonra anlıyorsunuz” derken günümüzde oyuncuların sadece güzelliklerine bakılıp tercih edildiği hakkında da; “Ben bir köşeye oturup izlemeyi düşünüyorum artık. Başa çıkılacak gibi değil çünkü. Bu tip şeyler biraz zamanı bekler. Zamanla kalıcı olmayı başarmak önemlidir. Adınız soyadınız söylendiğinde ne iş de yaptığınız söyleniyorsa o zaman durum ehemmiyetlidir. Ama tam tersi buna cevap verilemiyorsa insanın oturup düşünmesi lazım.

Güzel olduğu için bir takım işler yapan insanlar var o iş için güzellik gereklidir ama bu iş için yeteneğiniz önemlidir. Ama güzellik de bir yere kadar. Baka baka güzelden bir süre sonra herkes sıkılır.“ ifadelerini kullandı.

Mustafa Kızgınyürek


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR