Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ DJ KURTARILMADI
ÜNLÜ DJ KURTARILMADI
Akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran'ın üvey oğlu müzisyen ve DJ Hasan Köseoğlu, Bodrum'daki evinin merdivenlerinden düşerek beyin kanaması geçirmişti. Köseoğlu'nun 17 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi
7 Kasım 2017, 12:10
 
 
Geride bıraktığımız ayın son günlerinde Bodrum’daki evinin önünde merdivenlerden düşüp yaralanan ve hastaneye kaldırılan DJ Hasan Köseoğlu beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Apar topar ameliyata alınan ve ilaç tedavisiyle uyutulan Köseoğlu’nun yaşam mücadelesi iki hafta sürdü. 42 yaşındaki Köseoğlu’nun yakın arkadaşı Birce Akalay sosyal medya hesabından onunla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve Köseoğlu’nun vefatını şu sözlerle duyurdu:
 
Aklım, kalbim darmaduman bu sabah. Senin bu sessiz gidişin, tıpkı kendin gibi, bu boktan düzene tokat gibi… Güle güle git dostum,kardeşim. Güzel müzikler çalsın yolunda sana ve Ege maviliğinde pembe beyaz begonvil dalları tutsun elinden. Geçtiğin eşikten biz de geçip yanına geleceğiz bir gün Hasan’ım… Gençliğim, en güzel yıllarım, 4 omzumdan biri, canım Hasan’ım… Derin, büyük bir boşluk oldu şimdi sen gidince… Kalp ağrısı mıh gibi… Hep gülen gözlerin solmadan gidişin tek tesellim. Yakışıklım. Sonsuzsun şimdi… Hasan, seni çok özleyeceğim, çok özleyeceğiz… Işıklarla uyu.”
 
image
 
Bodrum Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayın yaşandığı yerde inceleme yaptı.
Paşatarlası Caddesi’nde ikamet eden Köseoğlu, 22 Ekim’de evinin merdivenlerinde hareketsiz yattığını fark eden yakınları tarafından çağrılan ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış, Hasan Köseoğlu’nun beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti.
 
Bodrum’daki bazı gece kulüplerinde DJ’lik yapan Köseoğlu’nun, akademisyen ve siyasetçi Baskın Oran’ın üvey oğlu olduğu belirtilmişti.
 
image
 
BASKIN ORAN ‘ŞOKTAYIZ’ DEMİŞTİ
 
Baskın Oran, olay sonrası yaptığı açıklamada “Büyük şok içindeyiz. Sabah eve gelirken ayağı kaymış düşmüş. Çok iyi bir operatör tarafından ameliyat edildi ve şu anda uyutularak ilaç tedavisi yapılıyor. Sabretmek ve beklemek durumundayız” demişti.
 
Tedavisi süren Köseoğlu, zaman zaman akrabası olan ünlü oyuncu ve sunucu Okan Bayülgen’in Bodrum’da işlettiği eğlence mekanında DJ’lik yapıyordu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR