Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DOMUZ GİBİYDİ BANA DA TECAVÜZ ETTİ
DOMUZ GİBİYDİ BANA DA TECAVÜZ ETTİ
Onlarca kadına cinsel taciz ve tecavüzle suçlanan yapımcı Harvey Weinstein'a bir tecavüz suçlaması daha geldi. Oyuncu Paz de la Huerta, 2010 yılında Weinstein'ın 2 kez tecavüzüne uğradığını açıkladı.
6 Kasım 2017, 22:05
 
 
'Enter The Void' filmi ve 'Boardwalk Empire' dizisindeki rolleriyle tanınan ünlü aktris Vanity Fair dergisine açıklamalarda bulundu.
 
33 yaşındaki aktris ilk tecavüzün 26 yaşındayken kendi evinde, Weinstein'ın kendisini eve bıraktıktan sonra içeri girmesi ile yaşandığını aktardı.
 
İkinci tecavüzün ise bundan 1 ay sonra olduğunu anlatan de la Huerta, Weinstein'ın kendi dairesi önünde belirdiğini, kendisini yalnız bırakmasını söylediği halde konuşmak bahanesiyle içeri girdiğini belirtti.
 
image
 
O sırada alkollü olduğunu belirten ünlü aktrsi "Ondan çok korkmuştum. Hayır dedim. Üzerime çıktığında da 'Bunu istemiyorum' dedim. Domuz gibbiydi, bana tecavüz etti" ifadelerini kullandı.
 
New York Polis Departmanı (NYPD) sözcüsü Brendan Ryan polisin 'cinsel saldırı suçlamasının farkında olduğunu' ve 'aktif şekilde olayı soruşturduğunu' açıkladı.
 
Ryan, "NYPD, Manhattan Savcılığı ile dava üzerinde çalışıyor. Soruşturma sürüyor" dedi. Weinstein hakkında aralarında Angelina Jolie ve Asia Argento'nun da olduğu 60'tan fazla kadın tarafından cinsel taciz ve tecavüzle suçlanıyor.
Weinstein ise suçlamaları reddediyor.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR