Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ İSİMLER POZ VERDİ
ÜNLÜ İSİMLER POZ VERDİ
Emaar Square Mall ve GQ Türkiye tarafından hayata geçirilen Global Travelers Sergisi için ünlü isimler kendilerini en çok etkileyen şehrin verdiği ilhamı yansıtan karelerle karşımıza çıktı.
27 Ekim 2017, 20:30
 
Anadolu Yakası’nın popüler yaşam alanı Emaar Square Mall, yeni bir sergiye daha ev sahipliği yaptı.
 
Emaar Square Mall’da gerçekleştirilen ve HUGO BOSS’un stil sponsorluğunu üstlendiği Global Travelers Sergisi’nde spor, sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerinin Tamer Yılmaz tarafından çekilen fotoğrafları yer alıyor.
 
image
 
Emaar Square Mall ve GQ Türkiye tarafından hayata geçirilen Global Travelers Sergisi için ünlü isimler kendilerini en çok etkileyen şehrin verdiği ilhamı yansıtan karelerle karşımıza çıktı. Spor, tasarım, iş, medya ve eğlence dünyasının seyahat etmeyi seven stil sahibi isimleri, Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verdi.
 
image
 
HUGO BOSS'un Sonbahar/ Kış koleksiyonundan esinlenerek hazırlanan Global Travelers Sergisi’nde; Galatasaray’lı ünlü futbolcu Bafetimbi Gomis, sanatçı Mithat Can Özer ve model Rafael Cemo Çetin’in yanı sıra, yat dünyasının bol ödüllü tasarımcısı Rıza Tansu, İstanbul’un popüler mekanlarından Lucca’nın sahibi Cem Mirap, iç mimar Funda Düzgün Arcas, moda tasarım yönetimi danışmanı Murat Süter ve GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner, Tamer Yılmaz’a verdikleri pozlar ile yer alıyor.
 
image
 
Sergiye iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.
 
Galatasaray teknik direktörü İgor Tudor, GS yöneticisi Cenk Ergün,Ayhan Akman, Ece Sükan, Eda Taşpınar, Tamer Yılmaz, Ceylan Çapa, Roman PetroVich Neustatter, Şirin Ediger, Begüm Birgören, Naz Elmas, Seben Koçibey, Melissa Çakarlar, Aslı Ekşioğlu, Roman ve Mirgün Cabas gibi isimler katıldı.
 
image
 
GQ Global Travelers sergisi, 31 Aralık 2017 tarihine dek Emaar Square Mall Art Center’da görülebilir.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR