Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FLORYA'DA ATROX ZAMANI
FLORYA'DA ATROX ZAMANI
Crowne Plaza İstanbul – Florya’nın farklı ambiyansıyla dikkat çeken yeni mekanı Atrox, önceki gece gerçekleştirilen ,seçkin davetlilerin katıldığı özel bir davetle açıldı.
16 Ekim 2017, 18:37
 
Florya’nın nefis konumdaki özel mekanı Atrox ,Latin müzik performansı ile konukları büyüleyen Kübalı müzik grubu Cafe Cubano ile merhaba dedi.
 
Crowne Plaza İstanbul – Florya’nın farklı ambiyansıyla dikkat çeken yeni mekanı Atrox, önceki gece  gerçekleştirilen ,seçkin davetlilerin katıldığı özel bir davetle açıldı. 
 
image
                 Metin Uca                                          Dilek Çapanoğlu                                                         Aykut Erçetin
Panoramik deniz manzarasıyla ve gurme lezzetleriyle İstanbul gece hayatına alternatif bir mekan sunan Atrox’un sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de yer aldığı özel açılış gecesinde eğlenceli,keyifli anlar yaşandı.
 
Gecede sanatçı yazar Metin Uca ,mimar Eren Talu,uzun yıllar Galatasaray'ın kaleciliğini yapan Aykut Erçetin dikkat çeken isimler arasındaydı.
 
image
 
Crowne Plaza İstanbul-Florya’nın yeni mekanı Atrox’un açılışı 14 Ekim’de düzenlenen özel partiyle gerçekleşti.
 
Sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de katıldığı bu özel gecede konuklar, Cafe Cubano ve DJ performansı eşliğinde keyifli saatler geçirdi.
 
Mandalina ağaçlarıyla donatılmış, yeşil bitkilerle süslenmiş Atrox’un panoramik deniz manzarasına sahip büyüleyici atmosferinde eğlencenin geç saatlere kadar devam etti.
 
                             image
                                             Volkan Öztürkler                                    Aysu Balık
Bu özel gecede Crowne Plaza İstanbul – Florya genel müdürü Volkan Öztürkler davetliler ile  yakından ilgilendi.
 
Atrox, birbirinden çeşitli gurme lezzetleriyle de İstanbul’da fark yaratıyor.
Dana Carpoccio’dan, Avakado Mozzarella Salatası’na; Buffalo Burger’den Somonlu Linguini’ye; Izgara Somon’dan Anadolu Kebap’ına kadar çeşitli lezzetleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mükemmel bir yemek deneyimi yaşamak, müzik eşliğinde sakin anlar geçirmek ve geceleri farklı periyotlarla düzenlenen ilgi çekici eğlence konseptlere katılmak isteyenler, Atrox’ın büyüleyici atmosferine kapılıyor.
 
image
 
Atrox ilerleyen günlerde Yunan geceleri, Küba geceleri, Peru geceleri gibi farklı kültürlerin müziğini bir araya getirerek konuklarına eğlence dolu anlar yaşatmayı planlıyor.
 
    
image
                                  Eren Talu 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR