Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İREM DERİCİ ACİL YOĞUN BAKIMA ALINDI
İREM DERİCİ ACİL YOĞUN BAKIMA ALINDI
Sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırılan şarkıcı İrem Derici’nin yoğun bakıma alındığı açıklandı.
19 Eylül 2017, 12:10

 

Sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırılan şarkıcı İrem Derici’nin yoğun bakıma alındığı açıklandı.

Halsizlik, yorgunluk ve karın ağrısı şikayetiyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan ve konserlerini iptal ettiğini duyuran İrem Derici, dün yoğun bakıma alındı.

Gıda zehirlenmesi yaşayan İrem Derici son sağlık durumu kritik Ünlü popçu İrem Derici yaşadığı gıda zehirlenmesi yüzünden zor günler geçiriyor. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan ünlü popçunun üç konserini iptal ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurarak hastane odasından dua istedi.
 
Gıda zehirlenmesi geçiren ve bir türlü iyileşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Sevenlerinden dua isteyen Derici üç konserini de iptal ettiğini duyurdu.
 
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden İrem Derici önceki günlerde bir gıda zehirlenmesi yaşamıştı. Kilo kaybı yüzünden sık sık hastaneye giden İrem Derici bu sefer de gıda zehirlenmesi geçirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine seslenen Derici bir türlü iyileşemediğini belirterek sevenlerinden dua istedi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan ve hastanede tedavisine devam edilen İrem Derici'nin gerçekleştireceği üç konser de şimdilik iptal edildi.image
 
İrem Derici yoğun bakımda
 
Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili olarak şunları söyledi: Yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve konserlerini iptal emek zorunda kalan İrem Derici'nin sağlık durumunu doktoru açıkladı. “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR